A barátnőm rosszat akar nekem? Ilyen egy jó barátnő?
Maga a kérdés megfogalmazódott benned,okkal.Hiszen leírtad miket csinál.
Ő nem barátnő.
1.egy barátnő nem gyanúsít meg lopással,hiszen bíztok egymásban- bizalom kilőve nálatok,ami legyen az barátság, párkapcsolat első helyen áll! Ha nincs bizalom nincs semmi!
2. bulis sztori elég durva ezt inkább nem kommentálnám. Egyszer hagyna magamra a barátnőm,többet szóba nem állnék vele. Mi van ha téged kirabolnak,elrabolnak,megerőszakolnak??? Csak azért,mert ő elment dugni egy pasival.
Ha barátnőmmel bulizni megyünk,ketten akkor senki nem pasizik ez nálunk alapszabály. Figyelünk a másikra,nem hagyjuk egyedül. Nem 2 órára, 10 percre sem.
3. titkaidat idegességében kiereszti megint csak egy gyerekes,indulatos dolog.
Sajnos inkább kihasznál téged és azért nyalizik,hogy újra és újra földbe tiporjon,kihasználjon.
Jobban járnál,ha nem foglalkoznál vele.Egy ilyen ember nem barát.
Sztem sose voltatok barátnők. Helyedbe 1. ilyen után beszéltem volna vele s 2. után megszakítottam volna kapcsolatot.
Ilyen ember nem alkalmas kapcsolatokra.
Nincs mit tovább tárgyalni / írnom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!