Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért nem akarják velem...

Miért nem akarják velem felvenni a kapcsolatot a régi ismerőseim?

Figyelt kérdés
Régebben nagyon népszerű voltam, rengeteg ismerősöm volt. Sokan voltak rám féltékenyek is, mert népszerű voltam, mindenki ismert. Sokat buliztam, jártam az éjszakát. Kifejezetten aljas, rossz dolgokat soha nem tettem a környezetemmel, legalábbis én így emlékszem. Miután férjhez mentem, elköltöztem vidékre, keveset találkoztam a régi ismerőseimmel, elhanyagoltam a régebbi kapcsolatokat, de kifejezetten rosszat sosem tettem velük. Ha írok nekik, alig alig válaszolnak. Szeretném velük felvenni a kapcsolatot, de nagyon nyögve nyelősen megy, úgy érzem, hogy nem kíváncsiak rám. Ez vajon miért lehet, illetve fordult-e már elő hasonló valakivel, és hogyan lehet ez ellen tenni, ha nem tudom vajon mi lehet a "baj"?
2016. febr. 19. 13:28
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Ja, azt elfelejtettem mondani- főként utolsó válaszra reagálva- hogy nálam még nincs baba, de én is eléggé bezárkóztam, a munkám és a hétköznapok lefoglalnak, fárad vagyok, se időm, se kedvem bulizni. Az biztos, hogy nekem is a régi kapcsolatok inkább arról szóltak, hogy ki kivel jár, stb, amiket Te is leírtál. Illetve a régi ismerőseim, akik most nem kíváncsiak rám, szinte mindegyik elkényeztetett gazdaggyerek, akiknek sem régebben, sem most nem kell az anyagi kérdésekkel foglalkozni, ráérnek nyugodtan bulizni, kapcsolatot fenntartani.
2016. febr. 19. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!