Hogy vegyen fel a kapcsolatot ismét egy régi ismerősömmel?
Mielott irnal: milyen ismeros, miert gondolod, hogy nem emlekszik rad, csak az alom miatt keresned meg vagy olyan ismeros volt, akivel joban voltal vagy volt egy nagy kozos esemeny?
Ezeket merlegeld, foleg, hogy mi a celod, mert aszerint van ket lehetoseged.
Mindkettot kezdheted azzal, hogy szia, azert irok, mert par napja szerepeltel az almomban es valahogy olyan varatlan volt, hogy foglalkoztatott a dolog es rajottem vagy 4-5 eve lattuk utoljara egymast...aztan itt johet valami arrol, hogy emlekszel egyutt mentunk ide vagy voltunk ott vagy tanultunk blabla valami, amihez kothet teged. Utana pedig ird meg oszinten, hogy mit akarsz (ezt nem irdo, de ha ujra kapcsolatba lepni es haverkodni, akkor kerdezd meg raerne-e egy limonadera stb hogy osszefussatok vagy csak meselj magadrol kicsit es kerdezd meg vele mi tortent es van-e kedve akar ossze is futni.
De ne lepodj meg ha nem reagal vagy nem er ra egybol.
Szomszédok voltunk a nővéremnek egy jó barátja volt és mivel sokat voltak együtt így én is sokat lógtam vele.Már volt egy kis ,,love'' is kialakulóba csak hirtelen el kellet költöznünk(ezt nem írom le hogy miért mert bonyolult lenne)
és miután el költöztünk már nem tartottuk a kapcsolatot.És most nem akarok semmi extrát csak azt hogy legyen meg az a régi barátság mint régen.Azért gondolom hogy nem emlékszik rám mert én se emlékeztem rá nagyon.Remélem válaszolsz még :)
Szia!
Bem biztos hogy emlékszel rám, de én igen rád ;). Régebben, néhány éve nagyon jóba voltunk.
Érdeklődni akartam hogy hogy vagy? :)
Emlékszel amikor régen … ? Nagyon …-nak találtuk. :D
További jó délutánt! Üdv: … .
U.i.: akivel én 2 éve taliztam, már nem emlékszik rám, sőt aakivel edsig együtt nyaraltam abból mindenkire emlékszem, 5-nek írtam, ebből 2 emlekezett râm. :|
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!