Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Holnap találkozom egy régi lány ismerősömmel, hogyan reagáljak? Többi lenn.
Tehát van egy lány akit már közel 8 éve ismerek. Szerelmes vagyok bele, de nem tudom, hogy ő, hogyan érez irántam. Amikor találkozunk nagy ritkán, akkor mindig megkérdezi,hogy "hogy állok a csajokkal?"- ilyenkor rögtön kapásból valamivel elterelem a témát! Mert igazából minden lányban őt keresem, és innen jön a kérdésem!
Ha megkérdi, és azt mondom, hogy "rád vártam eddig"- vagy valami ehhez hasonló, akkor attól félek, hogy még a barátságunk is tönkremehet, mert nem tudom ő hogy érez most! :(
De ha nem mondom el, akkor pedig joggal hihetné azt is, hogy ő engem nem érdekel, ami teljesen kizárt! (Ő 21 éves, én 22 vagyok)
Szerintem mindenképp mond meg neki!Én is hasonló helyzetben voltam és nagyon megbántam h nem mondtam el a fiúnak aki a haverom is volt ráadásul... mindig ha úgy adódott a helyzet elment a bátorságom és megkukultam, vagy eltereltem a témát... Aztán évekkel később kiderült h neki is tetszettem de sose látszott rajtam meg nem mutattam ki és ezért inkább ő se lépett... :/
Szóval a tanácsom h szerintem mond el.
Nem vagy már dedós, hogy a homokozóban szerelmi vallomásokkal zaklasd a másikat. Nem értem ezeket a "hogy mondjam meg" kérdéseket.
Ha jóban vagytok, találkoztok, nemár h nem tudsz megbeszélni még egy randit 1-2 nappal későbbre, hívd el ide-oda, szervezz közös programokat kettesben és úgy hódítsd meg, s majd kialakul. Nem nekiesni kell a másiknak mindenféle vallomásokkal, előbb legyen alapja a dolognak.
Igen valóban jó amit mond mind kettőtök, csak amikor én közeledtem felé a nyáron, az utolsó pillanatban vissza húzódott.
Mi van akkor, ha én kimutatom az érzéseimet, csak ő nem erre számít? Félek, hogy azt hinné, hogy csak zaklatom a hülyeségeimmel, vagy nem is tudom mit higgyek. Csak azt tudom mit érzek!
Köszönöm a válaszaitokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!