Vajon meleg a barátom, vagy nincs ennek jelentősége?
21 éves srác vagyok, van egy nagyon jó barátom, akivel 12 éves korunk óta ismerjük egymást. Ő a legjobb barátom, rengeteg mindent éltünk át együtt, mindkettőnk életében voltak nehéz időszakok és akkor is egymás mellett álltunk.
Most neki váratlanul meghalt az anyukája és a barátnője 1 héttel később elhagyta, szóval nagyon kivolt, teljesen a padlón volt és hát akkor is elmentem hozzá többször és sokat dumáltunk.
Ma írt nekem egy üzenetet, amiben megköszönte hogy mennyit segítettem neki, hogy mellette vagyok, írta hogy én vagyok a legjobb barátja, és úgy fejezte be, hogy "szeretlek".
Ez nekem kicsit (inkább nagyon) fura, miért írta hogy szeretlek?? Soha nem volt köztünk semmi a barátságon túl, én 100% hetero vagyok és eddig úgy gondoltam ő is, több barátnője is volt már.
Vajon ezzel a szeretlekkel tényleg csak az erős barátságot akarta hangsúlyozni, vagy utalni akart rá hogy ő többet érez? Kicsit össze vagyok zavarodva. Persze szokták az emberek mondani, hogy szeretik a barátaikat, de két 21 éves srác azért nem szokta egymásnak mondani, hogy "szeretlek", mi még soha nem mondtunk ilyet egymásnak...
Mivel megköszönte a segítsèged és elbucsuzott tőled egy "szeretlek" kel lehet hulyeseget fog csinalni (nyugottan le lehet pontozni,de igazat irom..)
Elvesztette a 2 "legfontosabb" embert és ez miatt lehet neg akar halni ő is..
sajnos az utolsónak igaza lehet.... de ezt pár válasszal előbb megírtam.
Hogy van most a barátod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!