Mit tegyek ha legjobb barátom meleg?
Hát ha elmondod neki hogy ettől hogy ezt beismerte neked ő ugyan úgy marad a legjobb barátod és nem fogsz rá máshogy tekinteni az valszeg jól esik neki, ezt tedd meg neki ha ő neked barátod. Gondolom azért fordul magába mert most koppant hogy te nem vagy meleg pedig ő lehet ezt várta.
Amúgy meg 17 évesen nem végleges az hogy valaki meleg-e vagy nem úgy tudom, mert ilyen korban még nem végleges vagy mi.
Anno mikor a meleg fuvallattal éltem (hála istennek már nem) az összes haverom hetero volt és nem nyálas, luzer gyerekek voltak, hanem az éjszakai élet kemény magja. Soha nem volt ezzel gond. Tudtuk mi a határ, belefért a baráti ölelés, nem volt gond ha filmezés közben valakinek a combja volt a párnám. Betartottam a határokat, ők elfogadták az akkori másságom én meg az ő másságukat. De mindig figyeltek rám, mellettem voltak, kicsit olyan volt mintha mind a bátyám lett volna. Aztán volt pár olyan nagy hetero barát akiről pár év után kiderült nem is csak hetero, és mondhatom nem volt jó, hogy átléptük a barátság szintjét.
Tisztázd le vele, neked ő a barátod, együttlét kizárva, te tiszteletben tartod az ő szexualitását, ő is tegye ezt a fontos vagy neki. És legyél mellette, érezze a barátja vagy. Ha meg úgy közeledik ami neked sok poénosan hárítsd el. Idővel ő is rájön a te barátságod fontosabb mint a szexuális együttlétetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!