Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Irigység megronthatja a...

Irigység megronthatja a barátságot?

Figyelt kérdés
2016. febr. 11. 14:34
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha folyamatosan dicsekszik az illető, akkor zavaró lehet egy idő után.
2016. febr. 11. 14:36
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Hogy a viharba ne. Először csak magában szenved és utálkozik az irigy fél. Aztán elkezd belelátni mindenféle nem létező rosszindulatot az irigyeltbe "biztosan direkt mondta, direkt csinálta, engem akar megalázni ezzel is". Majd végül nem bírja tovább magában tartani és akkor robban a bomba. Csúnya vége lesz sajnos.
2016. febr. 11. 14:38
 3/7 anonim ***** válasza:
Van amit nem ront el? A reggeli kakaót, oké. De bármilyen kapcsolatot?
2016. febr. 11. 16:26
 4/7 anonim ***** válasza:

Ha dicsekszik pl pénzzel vagy bármi mással amire neked mondjuk szükséged lenne,akkor az annyira felgyülemlik,hogy veszekedések lehetnek ebből,majd te fogod őt megutálni.

Ha ezt teszi akkor érdemes lenne vele beszélgetni.

Nekem még gimiben volt egy barátnőm aki tisztában volt vele,hogy mi nem élünk jól,márkás ruhákat nem engedhettük meg magunknak csak a kínait vagy a turisat.

De felvágott,hogy egy olasz nyaraláson ő 80 ezer ft-ért vett táskát meg miegymást. Meg ide mennek wellnesbe oda mennek.

Engem is hívott wellnesre,meg aquapark stb. De én ezeket nem tudtam megengedni magamnak.Mondtam mennék,de nincs rá pénz. Egyszer nem mondta,hogy meghívlak. csak utána mesélte,hogy de jó volt,meg miből maradtál ki stb. Aztán szépen elhidegültünk egymástól.Ő ezt észre vette aztán mondtam,hogy kicsit olyan mintha felvágna azzal,hogy jobban megy nekik anyagilag. Aztán próbált vissza venni belőle. De aztán ismét elkezdte ezt pár hónap után.Nekem rosszul eset.

Szóval igen megronthatja.

2016. febr. 12. 09:18
 5/7 anonim válasza:
Ha a fagyidra irigy,akkor nem.
2016. ápr. 13. 22:46
 6/7 A kérdező kommentje:

# 5

Akkor sem, ha nutellás?:)

2016. ápr. 13. 22:52
 7/7 anonim ***** válasza:
Igen, az irigység mindent megmérgezhet.
2016. jún. 20. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!