Féléve ismerem. S igencsak meglepett amikor beszélgetéseink során megmutatkozott h mennyire tud azonosulni az én gondolkodásmódommal. S tényleg el lehet vele beszélgetni filozofikus kérdésekről.
Én eléggé olvasott vagyok és elmékyült gondolkodásmodú. Így nehezen találok társat aki hasonló gondolkodásmodú. A lány nem olvasott szinte egy könyvet se amit én. Minden tudása az exétől származik. Folyton mesélt neki az olvasmányairól. Ő pedig megjegyezte. Érdekes h elmondása szwrint az exén egyedül velem beszél ilyen témáról. S jól esik neki h újra "gondokodhat".
A vicc az ténykeg nagyon jól elvagyunk. De nem éezem a kötödést felé. Így ez inkább szoros barátság . S azt érzem h a nem lebne akkor újravegyedül lennék a gondolataimmsl.
Lehet szerelem, de minek akarod elrontani az igaz barátságot, ami örökké tart, egy olyan érzésre, ami átmeneti és csak több kárt okoz, mint hasznot. Örülj neki, hogy igaz barátod van! ;)
2016. febr. 5. 11:22
2/6 anonim válasza:
Szia!Persze, hogy lehet fiú-lány barátság, ez csak mindkettőtök hitén múlik.Remélem segíthettem :3
2016. febr. 5. 11:24
3/6 anonim válasza:
Szerintem pedig ha szerelmes vagy, vagy leszel belé, akkor mondd el neki őszintén az érzéseidet, mert annak nincs értelme, hogy csak kínzod magad azzal, hogy egyikőtök barátnak tekinti a másikat, a másiknak azonban komolyabb szándékai lennének. Szóval legjobb tisztázni a dolgokat és ha mindkettőtöknek őszintén megfelel a felállás, csak akkor folytatni.
2016. febr. 5. 11:49
4/6 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm az eddigi válaszokat. Más vélemény esetleg? :)
2016. febr. 5. 22:41
5/6 anonim válasza:
Igen,szerintem simán.
2016. febr. 5. 22:46
6/6 anonim válasza:
Kedves kérdező! Evolúciós okokból a nők barátsága merőben más, mint a férfiaké. Ők habozás nélkül dobják oda, ha a pillanatnyi érdekük úgy kívánja. Az igazi férfibarátság szent és sérthetetlen atavisztikus érzelem, ami némely szerelmet kis képes felülírni. Ezért jobban teszed, ha megválogatod, kire pazarlod. Ha lánnyal barátkozol, annak tudat alatt szexuális töltete van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!