Segítségre lenne szükségem egy kérdést illetően?
Figyelt kérdés
Tinédzser vagyok és édesanyámmal és két testvéremmel elköltözünk a közeljövőben egy másik kontinensre. Sok barátom van itt, de nem tudom hogyan mondjam el a legjobb barátnőmnek és hogy tartható e fennt ilyen nagy távolságból normális kapcsolat?(nagyon szoros a barátságunk)2016. jan. 31. 21:20
1/2 anonim válasza:
Bocsi,hogy ezt írom de,szerintem ha ilyen távolra fogtok költözni,szinte biztos hogy minimum hogy meglazul a barátságotok,ha meg nem szűnik. :(
De biztos hogy ott is fogsz találni barátokat,csak legyél nyitott.Kitartás! :)
2/2 anonim válasza:
Nyugi ha jó barátok vagytok akkor az megmaradhat. :)
Volt olyan akivel 5-10 évig nem beszéltünk és aztán ugyanúgy tudtunk beszélni mint régen. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!