Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ma több hónapnyi hallgatás...

Ma több hónapnyi hallgatás után elmondtam egy barátnőmnek, hogy a nyáron majdnem megerőszakolt egy közös ismerősünk. Válasz: "de hát ez a de hibád! " Tényleg?

Figyelt kérdés
Júliusban történt az eset. Ez a srác már korábban(április környékén) elhívott randira, de nemet mondtam neki, és úgy tűnt, hogy ő ezt elfogadta. Majd ezen az ominózus estén amikor egyéb okok miatt(családi tragédia nem részletezném) nagyon ki voltam készülve és nagy szükségem lett volna egy barátra, nagyon leitatott. Bevallom ehhez nem kellett sok, mert ritkán iszom, akkor is keveset, de aznap este nagyon sebezhető voltam, és csak felejteni akartam. Azt hittem, hogy jó, megbízható emberek között vagyok. Ez a srác, bár tudta, hogy nem akarok vele szexuális kapcsolatot, miután már elég részeg voltam elvette a telefonomat elrejtette, és felvitt egy szobába ahol tett velem dolgokat amiket én nem akartam. Emlékszem, hogy végig olyan dolgokat mondtam, hogy "de én ezt nem akarom", "hagyd abba" stb. Az egyetlen ok amiért nem erőszakolt meg, az hogy egy ismerősünk (elég részegen) majdnem betörte az ajtót, mert abban a szobában volt a táskája. Ez adott nekem annyi időt, hogy összeszedjem magam és bár a srác aki ránktört nagyon részeg volt és másnap állítása szerint semmire sem emlékezett segített nekem "elmenekülni" és hazajutni aznap este. Erről a mai napig egy ismerősöm sem tudott. Ma elmondtam egy lánynak akiben megbíztam, és értetlenkedve nézett rám, hogy mégis miről beszélek ez közel sem erőszakoskodás, és különben is az én hibám, mert én voltam részeg. A srác nem volt részeg, de engem itatott. Direkt elrejtette a telómat. És minden tiltakozás ellenére sem hagyta abba amiket csinált. Az utolsó percekben fizikailag lefogott. Hogy lehetnék ezért én a hibás?? Tudom részeg voltam, de hogy lehetnék ezért én a hibás?? Nem tudom mit csináljak, most teljesen kiborultam... Eddig nem mertem senkinek sem elmondani, most meg közlik velem, hogy még én vagyok a hibás? Nem tudom, hogy tegyem magam túl ezen, még mindig nem bírok tovább lépni, mit csináljak?

2016. jan. 29. 04:03
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
2%

Nem történt meg az erőszak.

Ideje lenne túllépned rajta és nem elmondani másnak. Barátnő ide, vagy oda, Kevés ember van, aki ne kotyogná el másnak.

Ha nem vagy képes túllépni az eseten, menj orvoshoz, ahol kibeszélheted magadból.

2016. jan. 29. 09:26
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy hibás, de tanulsága számodra is van az esetnek: mértékkel kell inni.

A barátnődről meg annyit, hogy akinek ilyen barátai vannak, annak ellenségre nincs is szüksége. Szerintem építsd le, hisz semmi együttérzés nincs benne.

A pszichológus szerintem is jó ötlet.

A feljelentésnek viszont ennyi idő után nem látom értelmét. Nyomok nincsenek, lesz a te vallomásod, lesz a fiúé (nyilván tagadni fog), és a megmentődé, akinek egy fél évvel ezelőtti részegen eltöltött estére kéne emlékeznie.

2016. jan. 29. 09:37
 13/15 anonim ***** válasza:

Nagyon nincs logikai erzeke... Nem gondoltam ilyen dolgokra. Ez nem hiba, taopasztalatlansag. Mar tudod, csak 100%osan megbizhato emberek kozt engedheted el magad.

tovabb lepni egyszeru. Nem beszelsz tpbbe e fogyatekossal s mivel mar megtanultad lecket, tudsz vigyazni. Nem kell nagyon negativnak felfogni, sot orulj, ott volt masik emberke.

Ha nem.megy realizalj tobbet, jobban. Ha segitseg kell, irj.

2016. jan. 29. 10:27
 14/15 anonim válasza:
Szerintem nagyon erősen elkéne gondolkodnod azon, hogy milyen embereket engedsz a bizalmadba! Én teljesen egyetértek veled abban ,hogy te háborodhatnál fel és nem a "barátnőd". És a szüleid tudják ,hogy ez történt vagy ők sem?
2016. jan. 29. 20:48
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy hibás, a legkevésbé sem.

Szerintem fordulj pszichológushoz, ő segíthet túllépni ezen. Vagy ha ettől nagyon idegenkedsz, írj nekem, bár nem vagyok szakember, de megpróbálok segíteni. :)

2016. jan. 29. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!