Ma több hónapnyi hallgatás után elmondtam egy barátnőmnek, hogy a nyáron majdnem megerőszakolt egy közös ismerősünk. Válasz: "de hát ez a de hibád! " Tényleg?
Nem történt meg az erőszak.
Ideje lenne túllépned rajta és nem elmondani másnak. Barátnő ide, vagy oda, Kevés ember van, aki ne kotyogná el másnak.
Ha nem vagy képes túllépni az eseten, menj orvoshoz, ahol kibeszélheted magadból.
Nem vagy hibás, de tanulsága számodra is van az esetnek: mértékkel kell inni.
A barátnődről meg annyit, hogy akinek ilyen barátai vannak, annak ellenségre nincs is szüksége. Szerintem építsd le, hisz semmi együttérzés nincs benne.
A pszichológus szerintem is jó ötlet.
A feljelentésnek viszont ennyi idő után nem látom értelmét. Nyomok nincsenek, lesz a te vallomásod, lesz a fiúé (nyilván tagadni fog), és a megmentődé, akinek egy fél évvel ezelőtti részegen eltöltött estére kéne emlékeznie.
Nagyon nincs logikai erzeke... Nem gondoltam ilyen dolgokra. Ez nem hiba, taopasztalatlansag. Mar tudod, csak 100%osan megbizhato emberek kozt engedheted el magad.
tovabb lepni egyszeru. Nem beszelsz tpbbe e fogyatekossal s mivel mar megtanultad lecket, tudsz vigyazni. Nem kell nagyon negativnak felfogni, sot orulj, ott volt masik emberke.
Ha nem.megy realizalj tobbet, jobban. Ha segitseg kell, irj.
Nem vagy hibás, a legkevésbé sem.
Szerintem fordulj pszichológushoz, ő segíthet túllépni ezen. Vagy ha ettől nagyon idegenkedsz, írj nekem, bár nem vagyok szakember, de megpróbálok segíteni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!