Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit csináljak, ha nincs olyan...

Mit csináljak, ha nincs olyan barátom akiben teljesen megbízhatnék?

Figyelt kérdés
9.-es vagyok és a régi legjobb barátomtól teljesen eltávolodtam.Régen vele megbírtam beszélni mindent,de most már nincs ilyen barátom.Sok jó barátom van akikkel tudok beszélgetni sok mindenről meg kisebb titkokat elmondunk egymásnak,de nagyobb dolgokat nem bírok velük megbeszélni.Van egy két olyan dolog amit nem bírok magamba tartani és olyan rossz hogy nem bírom másnak elmondani és muszáj megtartanom magamnak.Sokszor rosszul érzem magam miatta,hogy nem bírom kivel megbeszélni.
2016. jan. 28. 19:51
 1/4 anonim ***** válasza:

Sajnos ez gyakran van így 9.-ben, az ember eltávolodik a régi barátaitól, de az új osztálytársakkal még nem alakultak ki olyan nagyon szoros kapcsolatok. Szerencsére vannak, akikkel sok mindenről tudsz beszélgetni, ezek a kapcsolatok szerintem idővel átalakulnak majd igazán mély barátságokká. :)

Addig is, ha valamit nagyon nem bírsz magadban tartani, írhatsz nekem, hátha egy idegennek megy a megnyílás. ;)

2016. jan. 28. 20:05
 2/4 anonim ***** válasza:
Olyan ne is legyen.Magadban bízz ne másban.
2016. jan. 28. 20:07
 3/4 anonim ***** válasza:

Beazelj hivatasossal ha van problemad. Tudsz talalni segitoket akik ingyen dolgoznak.

Ha kell segitseg, irj.

2016. jan. 28. 20:47
 4/4 anonim válasza:
Nos az első válaszoló már mindent elmondott helyettem, de beállok mögé a sorba és felajánlom, hogy örömmel meghallgatlak és segítek amiben tudok, ha kell.
2016. jan. 28. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!