Helyemben mit tennétek? Hamis barát volna?
Figyelt kérdés
Már 5 éve legjobb barátnők vagyunk egy faluban lakunk és szinte testvérek vagyunk.De ahogy felkerültem középiskolába és kevés időm van otthon,mivel elég messse van az iskolám eltávolodott tőlem.1hétig nem voltam nála aztán pesig azzal a lánnyal láttam,aki a legnagyobb ellenségem és ő is kibeszélte nekem,hogy milyen lány.Nagyon rosszul esett levegőnek néztek.De nagyon hiányzik mit tehetnék?2016. jan. 24. 07:50
1/2 A kérdező kommentje:
Elnézést a helyesírási hibákért mobilról írtam.
2016. jan. 24. 07:52
2/2 anonim válasza:
Megértem hogy rosszul esett,én is így lennék,engem is zavarna a helyedbe. Nem volt szép tőle ez a viselkedés,de így hogy nem ismerem nem tudom miért csinálta.
De én a helyedben megkeresném,és megbeszélném vele. Őszintén mond el neki mit gondolsz,és beszéljétek meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!