Barátnőmmel kezd nagyon különbözővé válni az életritmusunk, ez hosszú távon okozhat barátság romlást?
Én dolgozok 8-16:00ig fél 5 re érek haza,elintézem a dolgaim,kb 6 után ráérnék.Ő meg pont 6-7 fele megy el párjával,vagy épp csinál programot hajnal 4-5 ig is fent vannak.Másnap persze tök fáradt. Egyik szombaton úgy volt megyünk bulizni,de lemondta,mert hogy ő sokáig volt fent,fáradt álmos. Rendszerint ha nem a párjával van akkor már 9 fele elmegy aludni.Megint csak nem tudunk találkozni,beszélgetni.
Egyre kevesebbet találkozunk,párja a zenei ízlésést eléggé megváltoztatta,ami nem tetszik annyira,nekem is változott a zenei ízlésem (ez neki nem tetszik) totál ellentétes már ez.
Eddig szeretett discoba járni,most már semmi disco csak beülős, de én meg nem szeretem a beülős helyeket. Ha iszogatok,szeretek táncolni,utóbbira helyen nincs annyira erre lehetőség.
Úgy érzem kezdünk szépen lassan eltávolodni.
Én semmiképpen sem szeretném megszakítani a barátságot,fontos személy számomra. De félek,hogy a sok különbség szépen lassan elfogunk távolodni :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!