Tényleg cserbenhagytam és rossz barátnő vagyok? (Picit hosszú)
Megbeszéltem egy barátnőmmel, hogy vele szilveszterezek és elmegyünk "vadulni", ami nálam max annyiban kimerül, hogy 2-3 deci vodka és redbull vagy 1-2 spangli.
Nagyon rosszul indult az este, mert még fél tizenegykor sem tudtuk, hogy hova fogunk menni. Nagy nehezen elindultunk ahol várt egy csaj, akit én nem is ismertem, bementünk egy lakásba, ahol még több idegen (kb 5-6) ember volt, akik abszolút nem ismerték egymást. Nekem már ez ciki volt és jeleztem neki, hogy nem érzem jól magam.
Fél óra múlva tányérokra elkezdtek csíkokat rendezni (kokain)... Szóltam a barátnőmenk, hogy nálam ez nem fér bele a vadulásba és nem szeretném, ha így lenne egész este. Nem nagyon hatottam meg és kb mindenki elkezdte tukmálni a cuccot.
Borzalmasan éreztem magam a barátnőm meg annyira bepörgött, hogy ekit, vodkát, spurit is tolt. Éjfél után indultam haza.
Most kaptam tőle egy hosszú üzenetet, amiben leírta, hogy milyen szemét vagyok, hogy nem partyzok vele pedig megígértem és azt mondtam, hogy hajnal 5-re visszaérek, mert ment afterre délig és az üzenet végére írta, hogy "álszent p*csa és ri.anc"
Nem tudom mit válaszolhatnék neki, nagyot csalódtam benne.
20 évesek vagyunk lányok.
Büszke lehetsz magadra, hogy kiléptél ebből az ördögi körből. De most komolyan írom. Hálás leszel még magadnak ezért a napért és, hogy így döntöttél. Gratulálok, de komolyan :)
Soha többet ne barátkozz ezzel a ri.anccal, én azt tanácsolom.
Kiskorom óta ismerem a lányt, amikor ilyen körbe került (16-17 évesek lehettünk), akkor egyáltalán nem zavart és jókat szórakoztam rajta olyankor és mindig vigyáztam rá, de én soha nem toltam semmit a zöldön kívül.
Hogyha akkor fel tudom mérni a helyzet súlyosságát, akkor lehet, hogy már nem lenne benne ilyen bulikban, ezért van lelkiismeret furdalásom...
Pár hónapja beszéltünk erről és mondta, hogy már nem jár ilyen helyekre, ezért is bíztam abban, hogy csak egy sima házibuliba visz.
Sajnálnám, ha megszakadna a kapcsolatunk, de úgy érzem a tájékozatlansága és a stílusa miatt nem nagyon vagyunk már egy társasági körben. :(
Nem mondom, hogy rendes kislány vagyok, csak nem drogozom és nem is ez volt a kérdésem. Nem is értem, hogy ebből valakinek, hogy jön le az, hogy egy ilyen után azt várjam, hogy "jó"-nak írnak le...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!