Túlreagálom, vagy szerintetek is érthetően viselkedtem? (hosszú)
A barátnőmmel 2 éve vagyunk együtt. Van egy osztálytársam akit évek óta ismerek, jó barátom. Egyik nap én később végeztem a suliban, mint az osztálytársam és barátnőm, ezért mondtam neki, hogy menjen fel addig a barátomhoz és várjon meg nála aztán mikor végzek találkozhatunk. Ez így is lett. Egy idő után a barátom kezdett furcsa lenni. Régen mindig korán lefeküdt aludni, most pedig hajnalokig fent volt, még ágyból is telefonról beszélgetett valakivel (facebook). Aztan hosszas kérdezősködés után kiderült, hogy a barátomnak tetszik a barátnőm. Olyanokat mondott, hogy reméli, hogy mi szakítunk és neki akkor lesz esélye, direkt próbált minket összeugrasztani (amit én elmondtam neki nagyon bizalmasan, rögtön visszaadta a barátnőmnek, amit a barátnőm elmondott neki visszaadta nekem). Mikor összevesztünk a barátnőmmel nekem azt irkálta, hogy lépjek túl rajta, ő azt látja már a lány nem szeret engem csak kihasznál. Ugyanebben az időben a barátnőmnek azt irkálta, hogyha tényleg szakítunk akkor ő ott van neki számíthat rá.
Teltek a napok, megbeszéltem a barátommal, hogy én megbocsájtok neki, hagyjuk egymást békén és kész, de nagyon szépen megkérem, hogy hagyja békén a barátnőmet, ne írkáljon neki. Két hétre rá a barátnőmnek üzenete jött a telefonján. Meg akartam nézni, hogy ki az, de nem akartam elolvasni, csak ugye a villogó telefon egy sötét szobában elég idegesítő. A barátnőm erre nagyon ideges lett, hogy miért akarok én kutakodni utána. Egy jó pár napja már titkolózott, de mikor rákérdeztem, hogy van-e amit rejteget azt mondta nincs. Este rákérdeztem, hogy van olyan ember, aki szerinte engem zavarna, ha beszélgetnének? Ekkor bevallotta hogy igen, a srác megint irkál neki. Én nagyon kiborultam ezek után. Képes volt megbocsátani a barátomnak, mondtam hogy felejtsük el, ő még hálálkodott is, hogy nem tudja miért vagyok ilyen megértő vele, köszöni szépen. Szakítottunk a barátnőmmel. Ő azt mondja, csak birtokolni akarom.
Nektek mi a véleményetek?
Szerinem a baratod egy szarkavaro, es a lanynak jobban bejott vegul mint te magad. Nem tudom jobban nez- e ki nalad, de manipulalni azt jol tud.
En tuti nem allnek szoba vele ezek utan... :S de a lannyal sem!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!