Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Találkozni fogok egy lánnyal...

Találkozni fogok egy lánnyal sima baráti. Bemegyünk az állatkertbe én álljam a jegyét?

Figyelt kérdés

Azt találtam ki hogy állatkertbe bemegyünk. Csak baráti találkozás még nem is ismerem annyira. Nekem illik fizetni a jegyét neki is? Meg ha megyünk metróval ott is? Csak hogy ne vigyek kevés pénzt sokat se akarok.

Meg nem tudom ő mennyit hoz.

2016. jan. 6. 22:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Szégyellném magam, ha kifizettetném vele a sajátját. Nagyon alap lenne meghívni.
2016. jan. 15. 13:42
 12/15 anonim ***** válasza:

Nem lenne szégyen. Miért is?

Ha felhívom az egyik barátomat, hogy "elmegyünk moziba?", mindketten értjük, hogy mindenki fizeti a sajátját. Ha felhívom, hogy "meghívlak moziba", akkor én fizetem.

Barátságnál nem számítanak a nemek. Ha két lány vagy két fiú menne, mindenki ugyanazt mondaná.

2016. jan. 15. 17:05
 13/15 anonim ***** válasza:
nem "kifizettetné vele", hanem a lánynak kellene megvennie a sajátját. Miért ne tudná a lány a sajátját megvenni, miért kéne egy 13 vagy nem tudom hány éves fiútól elvárni, hogy a szülei pénzéből gavallérkodjon? nem olyan olcsó az a belépő. ha nem randevú, szerintem kifejezetten kínos is, ha a fiú fizetni akar. Azt jelezné, hogy többet akar mint barátság. Nő létemre nem szeretem, ha olyan férfi fizet, akitől nem akarok semmit. Olyan, mintha meg akarna venni.
2016. jan. 15. 22:36
 14/15 anonim ***** válasza:
Végül ki fizetett?
2016. jan. 20. 19:46
 15/15 A kérdező kommentje:

Még senki. Asszem elkapkodtam ezt a dolgot de sebaj máskor nem kell ilyet kérdezzek. :) de arra jutottam h nem fizetem. Szval tali nincs egyenlőre de majd egyszer talán sikerül :) vagy nem. :D

És köszönöm hogy irtatok !

2016. jan. 21. 01:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!