Találkozni fogok egy lánnyal sima baráti. Bemegyünk az állatkertbe én álljam a jegyét?
Figyelt kérdés
Azt találtam ki hogy állatkertbe bemegyünk. Csak baráti találkozás még nem is ismerem annyira. Nekem illik fizetni a jegyét neki is? Meg ha megyünk metróval ott is? Csak hogy ne vigyek kevés pénzt sokat se akarok.
Meg nem tudom ő mennyit hoz.
2016. jan. 6. 22:10
11/15 anonim válasza:
Szégyellném magam, ha kifizettetném vele a sajátját. Nagyon alap lenne meghívni.
12/15 anonim válasza:
Nem lenne szégyen. Miért is?
Ha felhívom az egyik barátomat, hogy "elmegyünk moziba?", mindketten értjük, hogy mindenki fizeti a sajátját. Ha felhívom, hogy "meghívlak moziba", akkor én fizetem.
Barátságnál nem számítanak a nemek. Ha két lány vagy két fiú menne, mindenki ugyanazt mondaná.
13/15 anonim válasza:
nem "kifizettetné vele", hanem a lánynak kellene megvennie a sajátját. Miért ne tudná a lány a sajátját megvenni, miért kéne egy 13 vagy nem tudom hány éves fiútól elvárni, hogy a szülei pénzéből gavallérkodjon? nem olyan olcsó az a belépő. ha nem randevú, szerintem kifejezetten kínos is, ha a fiú fizetni akar. Azt jelezné, hogy többet akar mint barátság. Nő létemre nem szeretem, ha olyan férfi fizet, akitől nem akarok semmit. Olyan, mintha meg akarna venni.
15/15 A kérdező kommentje:
Még senki. Asszem elkapkodtam ezt a dolgot de sebaj máskor nem kell ilyet kérdezzek. :) de arra jutottam h nem fizetem. Szval tali nincs egyenlőre de majd egyszer talán sikerül :) vagy nem. :D
És köszönöm hogy irtatok !
2016. jan. 21. 01:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!