Találkozni fogok egy lánnyal sima baráti. Bemegyünk az állatkertbe én álljam a jegyét?
Azt találtam ki hogy állatkertbe bemegyünk. Csak baráti találkozás még nem is ismerem annyira. Nekem illik fizetni a jegyét neki is? Meg ha megyünk metróval ott is? Csak hogy ne vigyek kevés pénzt sokat se akarok.
Meg nem tudom ő mennyit hoz.
Baráti találkozó, egyértelműen nem. Karcsi haverodnak fizetnéd? Ugye, hogy nem.
Amúgy ma már randinál sem annyira egyértelmű, hogy illik/kell-e fizetni. Nekem mindig olyan érzésem van, amikor lánynak én fizetem, hogy olyan mintha én ezzel "megvásárolnám" az idejét vagy a figyelmét. Kicsit bánt ez az érzés, most én fizetek neki, hogy velem legyen? Tehát ő nem is akar velem lenni, kell hozzá ez a plusz? Ennyi erővel egy prostituált olcsóbb (viccen kívül).
Ha a lány is kíváncsi rám, akkor miért lenne elvárás, hogy mindent én fizessek? Hiszen ő is akar jönni, ő is szeretné élvezni a programot és megismerni engem.
Amúgy félre ne értsetek, én is úgy kezdek neki mindig, hogy én fizetek, de ahogy visszagondolok, általában el szokták azt utasítani a lányok, hogy én fizessek, vagy ha el is fogadják akkor máskor "visszahívnak".
Ez egy érdekes téma lenne, jó lenne megvitatni, ki hogy gondolja, csak mondjuk szerintem szét offolná a kérdést :D
Köszönöm hogy írtatok!
Akkor csak simán elém engedem megveszi külön ő is én is ?
Nem nagyon vagyok jártas a dologban.
Haverokkal csak mentél már valahova, nem?
Gondolom, addig beszéltek is. Azt írtad, te találtad ki, hogy állatkert. Szólj neki, hogy mennyi lesz a belépő, biztos, ami biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!