Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit tegyek, hogy ne csak én...

Mit tegyek, hogy ne csak én legyek a problémamegoldó, hanem engem is meghallgassanak?

Figyelt kérdés
Nagyon fontos számomra a legjobb barátnőm, és a többi barátom is, viszont mindig én vagyok a lelki szemetes. Majdnem mindegyiknek van barátja és folyton drámáznak, és minden az én nyakamba zúdul. Nekem "könnyű", mert nincs senkim, holott vágyom rá...Ettől eltekintve nekem is vannak problémáim, de mikor és kinek mondjam el!? Ha épp baj van akkor azért nem lehet, ha meg happy minden akkor az van, hogy "miért vagy ilyen negatív"? Maguktól fel sem tűnik nekik, ha szomorú vagyok...
2016. jan. 1. 20:10
 1/6 anonim válasza:
Írd le itt, ez úgyis névnélküli..
2016. jan. 1. 20:18
 2/6 anonim válasza:
Szerintem te se segítsél.Mikor megkérik hogy segítsél te mond azt,hogy te mikor segítettél nekem? És el fog gondolkodni.Nekem ez bevált.Régebben mindig mindenkit meghallgattam és így mindig két tűz közé szorultam , de mikor én kértem sose értek rá ,úgyhogy mikor megkérték én ezt csináltam megkérdeztem hogy ők mikor segítettek és elgondolkodott én meg elmentem és következő nap jött h nyíltan beszéljünk...! Kicsit nehéz elsétálni vagy letenni így a telefont , de hidd el beválik és megfog/ megfognak becsülni..Remélem tudtam segíteni :DDD
2016. jan. 1. 20:23
 3/6 anonim ***** válasza:

kérdező,

biztos vagy abban, hogy akikről kérdésedben szó van, ők "igazi" barátaid?

2016. jan. 1. 20:24
 4/6 A kérdező kommentje:
igen...csak ugye az emberek változnak és hát a párkapcsolat nem épp olyan irányba változtatta őket, mint ahogy gondolták:)
2016. jan. 1. 20:27
 5/6 anonim ***** válasza:
Veszett ismerős szitu, és nálam még családon belül is. De az se megoldás ha nem segít az ember, mert az csak fölösleges gondolatokat szül. Én úgy vagyok vele, hogy egyszer majd megtalálom azt aki tényleg odafigyelésből meghallgat, legyen szó bármiről, nem csak ha szomorú vagyok. De amugy tényleg, írd le itt úgy is névtelen :DD 22/f
2016. jan. 1. 21:51
 6/6 anonim válasza:
Azt hiszem a bennünk lévő bizonytalanság nem engedi hogy kiöntsük a szívünket..Addig teltem amíg már mindegy volt kire borítom rá a bánatomat vadidegennek is elmondtam ..Azóta már képes vagyok megtalálni a megfelelő embert aki meghallgat...
2016. jan. 2. 04:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!