Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ha valakivel már jól összehave...

Ha valakivel már jól összehaverkodtam, akkor már nem fog olyan előállni soha hogy kínos csend?

Figyelt kérdés
Vagy ilyen előfordulhat majd, hogy ugyan párszor találkoztunk, jól elvoltunk, elbeszélgettünk meg mentünk ide-oda, de egy idő után elfogynak a beszédtémák, és jön a feszengés meg a kínos csend? Mert egyébként néha volt már eddig is hogy éppen nem beszéltünk semmiről csak sétáltunk egymás mellett, de egyikünk számára se volt kínos.
2015. dec. 31. 09:19
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem valószínű. Igaz baráttal biztos nem. Én mindig be szoktam olyankor oltani, mikor nagyon elcsendesedik.
2015. dec. 31. 10:50
 2/2 anonim ***** válasza:
Érdekes, hogy egyesek azt hiszik, hogy a haverkodás abból áll, hogy valaki állandóan szövegel, és löki a rizsát...
2015. dec. 31. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!