Miről beszélgessek a "netes" barátnőmmel?
Szia itt van néhány téma:
Ruhák, körömlakk, filmek, könyvek, kedvenc állat, család, iskola, osztálytársak, színészek (kedvenc vagy éppen mért utálod), videójátékok, sorozatok ha nézel, kaják, hova szoksz járni, mit csinálsz majd holnap/ holnapután/ felnőtt korodban/... , zene, énekesek...
Most hirtelen ennyi jutott eszembe remélem tudtam segíteni :)
Én unokatesómmal távolodtam el sajnos és sokszor nincs téma. Mi zenéket küldözgetünk sokszor vagy mivel régen mindketten fotóztunk és ha vmelyikünk fotózott akkor képet elküldeni és véleményezi... De sokszor nálunk is abba marad beszélgetés,mondjuk én azért vhogy sokszor kérdezősködök vagy bedobok témát.
Nálunk legjobb barátnőmmel van mikor percekig nem szólunk egymáshoz,hirtelen nincs miről beszélni,de egyikünk mindig megszólal :D igazából ennek magától kell mennie..Ha ennyire parázol,hogy nem lesz téma az nem jó..
Itt van néhány téma ami segíthet:Sport,Párkapcsolat,Család,Iskola,Szzerelem,Fiúk,
Osztály,Mi a kedvenc...(pl.sorozat,szín),Szépség,Természet,
De ha nincs téma:Az nem 'igazi' barátság! :(
Remélem segítettem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!