Mit csináljak mert gond van?
Üdv
A barátnőmmel az a gond, hogy sokszor egyedűl akar lenni otthon, és irreális okok fabrikál, hogy ezt elérje. Már sokszor összevesztünk miatta. Ha megmondtam ezt neki, akkor halált, meg az öngyilkosságot hozta fel, megilyedtem párszor rendesen. Meg hogy nekem ő semmit nem jelent, pedig maga a világot jelenti.
Mit lehet tenni ? Szerintem ez már pszihikai betegség ? Okok kitalálása csak egyedűl legyen otthon ? És állítólag a világon mindenkinél jobban szeret.
Megijedtél, mert öngyilkos akart lenni? Ok nélkül mondja, semmit se jelent neked. Mit akarsz ilyentől? Tanítsd meg kommunikálni vagy hagyd el....
Mit lehet tenni? Beszélj vele!?!?!?!?!??!?!!?! :OOOOOOOO
Lehet csal.
"Ha megmondtam ezt neki, akkor halált, meg az öngyilkosságot hozta fel"
"Meg hogy nekem ő semmit nem jelent, pedig maga a világot jelenti"
Nekem nagyon úgy tűnik, hogy zsarol és manipulál. Ne legyen igazam, próbálj leülni vele őszintén beszélgetni, kérdezd meg, tényleg mi az oka, hogy annyit akar otthon lenni egyedül. Éreztesd vele, hogy elfogadod ezt a döntését és nem akarsz rátelepedni, de tudni akarod a valós okokat, és aggódsz érte, hogy minden rendben van-e vele. Ha kikerüli a válaszadást, tovább játszmázik, nem éri meg. Egy kapcsolat őszinteség és bizalom nélkül halálra van ítélve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!