Fiúk! Ti szoktátok átölelni a legjobb barátotokat, vagy átkarolni?
Miért lennék meleg?
Elég szar ez a világ, hogy ennyire érzelemmentes és ciki a fiúknak olyat csinálni amit a lányoknak természetes. Pedig mindkét nemnek azonos lelkiállapota van és mindenki vágyik a törődésre.
Sajnálom azokat akiknek túl alacsony az érzelmi intelligenciája ehhez.
Egyetértek veled. Sajnos manapság már senki nem csinál olyat, ami a szánalmas világ romlott sztereotípiáin nem megy át. Miért? Mert félnek attól, hogy mások elítélik őket. Mindenki csak játszik, azért, hogy neki is játsszanak. Ilyen emberekkel pedig a jövő kilátástalan.
23f
(ja és nyugodtan pontozzon csak le mindenki, úgy, ahogyan szokták!)
Egyet értek veled utolsó :)
Jó hogy vannak hozzám hasonlóan gondolkodó emberek.
Mi szoktuk. Nem gyakran, de volt rá példa.
Ilyen volt ha nem láttuk egymást hosszú ideig vagy valami miatt nagyon letörve volt a másik.
Aki szerint ezt csak a melegek csinálják az valamit valahol nagyon elrontott..kíváncsi lennék, hogy mégis milyen férfi az ilyen..inkább fiú..
Szép estét.
Nem minden nap, de van rá példa :) Nálam ez egyfajta jelzés, hogy mindig ott leszünk a másiknak, történjék bármi :)
És nem, NINCS benne semmilyen szexuális töltet. Az a baj, hogy aki egy teáskanál érzelmi fejlettségén áll, az sosem fogja megérteni ennek a jelentőségét. Az emberekbe annyira bele van ivódva az, hogy nehogy a többi véletlenül gyengének lássa (értsd, aki kimutatja az érzelmeit), hogy sokszor, ha ilyennel találkoznak, akkor számukra a legkényelmesebb magyarázatot választják, mondván ha két fiú megöleli egymást, akkor biztosan melegek.
Igen átszoktam, mert tiszta szívemből szeretem őt. Le is lettem pedofilozva (ő 13, én 19), de nem érdekel, mert a barátságunk sokkal fontosabb, mint a hülye társadalmi "normák".
Nem vagyok meleg.
19/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!