Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Éreztétek már úgy, hogy...

Éreztétek már úgy, hogy szégyellitek a barátnőtök külsejét?

Figyelt kérdés
Tudom, szemét dolog, és ezelőtt nem éreztem így. Mert korábban nem is volt semmi baj. Nem magának az embernek a külsejével van baj, hanem hogy gyerekes cuccokban jár még mindig. Nem szó szerint gyerekesekben, hanem ahogy a tinik öltöznek. Rocker akar lenni, de valahogy egy felnőtt nő, ha így is gondolja, és így is öltözik, nem olyan jellegű ruhákat hord, mint a barátnőm. Nem tudom így megfogalmazni, de lehet valamit felnőttesebben csinálni, illetve lehet úgy, hogy huszonévesen is tinédzsernek nézzék. Mintha valaki emós lenne felnőttként is, csak nem emóban hanem ilyen gyerekesen rocker módon.
2015. nov. 28. 22:08
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
56%

Nem.

És őszintén - mi a baj azzal, ha "gyerekes"? Azt is lehet úgy csinálni, hogy jól álljon neki. Ha meg nem áll jól neki, hát istenem, az ő baja.

Egyébként szerintem az az igazán gyerekes, amikor valaki mindenáron nagyon felnőttes akar lenni.

2015. nov. 29. 12:04
 12/12 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a válaszokat.
2015. nov. 29. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!