Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Nincs egy rendes barátom, mit...

Nincs egy rendes barátom, mit tegyek?

Figyelt kérdés

A érettebb vagyok a többiekhez képest, olyan mintha óvodásokkal lennék körülvéve. Mindent elviccelnek, nem lehet velük semmiről komolyan beszélgetni, a fiúk hülyék, a lányok k*rváskodnak (nemtudok ezen a szón szépíteni). Miért nincs egyetlen normális ember sem?

Akivel mindent meg lehet beszélni,

Aki hogyha valami bajod van mindig ottvan melletted és nem szétkürtöli az egész osztályban?

Mindenki másnak akar kedvezni sajnos..

Remélem azért középiskolában ez nem fog így maradni..

14F

2015. nov. 28. 17:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ugyan ez csak én lány vagyok..
2015. nov. 28. 18:00
 2/12 anonim válasza:
Hát ha gondolod én lehetek a haverod :D 14f velem is ugyanez van
2015. nov. 28. 18:01
 3/12 anonim ***** válasza:
33%

Hagyjuk már ezt az "érettebb vagyok a koromnál" dumát! Az összes 13-15 éves ezzel van manapság megáldva! Ezt nem nektek kell eldöntenetek! Aki érettebbnek gondolja magát a többieknél, az valójában szimplán csak nagyképű és azt hiszi, hogy ő jobb ember, mint a kortársai.

22/F

2015. nov. 28. 18:05
 4/12 anonim ***** válasza:

#1es vagyok. Már bocsánat, de ezt nem én állítom magamról és nem is a kortársaim állítják rólam. A baráti skálámban több korosztály is megfordult már és egytől egyig azt jelezték vissza hogy érettebb vagyok és előre haladottabb a koromnál. Vannak 30on felüli levelező társaim és havernőim is. Tökéletesen el tudok mindnyájukkal beszélgetni.

Nem a korosztályomban nem találok barátokat mivel éretlenek. Nehezen tudom elviselni meggondolatlan tetteiket éretlen gondolkozásuk. Mivel 8.osztályig el kéne jutni egy szintre amit sajnos sokaknak nem sikerül elérniük.

2015. nov. 28. 18:12
 5/12 A kérdező kommentje:
Nem tehetek arról, ha ezt más embernél így tapasztalod. Szimplán csak azt mondom h nem vagyok oda azért, hogy hülyékkel vagyok körülvéve, és nincs egy rendes ember, akit legjobb barátomnak mondhatok. Nem szeretném hogy rossz embernek higgy.
2015. nov. 28. 18:13
 6/12 A kérdező kommentje:
#3-nak szólt.
2015. nov. 28. 18:14
 7/12 anonim ***** válasza:
#3as nagyon profi lehetsz, ha egy hozzászólásból el tudod dönteni. Gratu.
2015. nov. 28. 18:20
 8/12 anonim ***** válasza:

Mert nem úgy látod a világot mint a többiek, nem olyanok az eszméid, nem vagy érettebb, csak más ember.

Feltudtad ismerni a helyzetet, hogy miért viselkedik így a korosztályod?

2015. nov. 28. 18:50
 9/12 A kérdező kommentje:
Nem tudom miért ilyenek, de voltam már pár osztálytársamnál régebben, ott sem értelmesebbek.
2015. nov. 28. 19:04
 10/12 anonim ***** válasza:
az enyémek sem voltak értelmesek,amióta világ a világ...és már 19 vagyok....
2015. nov. 28. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!