Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mi az oka annak, hogy elmondta...

Mi az oka annak, hogy elmondtam egy ismerősömnek, kihasználják, kinevetik, nem őszinték vele, és emiatt haragudott meg rám?

Figyelt kérdés
Nők vagyunk, miért a férfi az isten sokaknál? Nevetséges ami történt... Facebook-on 50- es nő elhitte, hogy a 20- on éves fiúk szeretik, és küldte a hölgy a meztelen képeit, kamerázott velük, a fiúk, férfiak pedig adták egymásnak a képeket, a nevét a nőnek, és kinevetik. Ezt tapintatosan elmondtam az illetőnek, és azt mondta, féltékeny vagyok. Mi okom lenne rá... Nem szabad barát figyelmét sem felhívni, ha rossz útra téved?
2015. nov. 24. 08:39
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
A hölgy először felháborodott ezen, majd engem tiltott le, és visszavette ismerősnek a fiúkat, férfiakat... ezzel sok mindent elmondott magáról... ha jólesik neki, hát tegye... mindenki a saját hülyeségéből tanul.
2015. nov. 24. 09:52
 12/13 anonim ***** válasza:

Akkor nem hitt neked.

Tehát nem látta a saját szemével a csoportot.

2015. nov. 24. 09:56
 13/13 A kérdező kommentje:
Nem érdekli, ő nem szégyenlős, és megoszt bikinis képeket, nyilvánosan, megjelöli a fiúkat a képein.. és a kommentek nem túl pozitívak... ilyen testet nem sokan tesznek ki... odaírta, ne írjanak negatív kritikát... Neki nem gáz ez az egész... vagy most nem fogta még fel, mi is történt.
2015. nov. 24. 10:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!