Hogy kell elmélyíteni a barátságokat?
Figyelt kérdés
Könnyen beszélgetek emberekkel, sok ismerősöm van, de sokan megmaradnak az iskolai barát, egyetemi barát, munkahelyi barát stb. kategóriában. Hogyan barátkozzak össze jobban, szorosabban az emberekkel?2015. nov. 12. 17:08
1/12 anonim válasza:
Ha a másik fél is akarja, akkor menni fog. Ha ő nem akarja, akkor nem fog menni.
2/12 anonim válasza:
Ásóval.XD
Viccet félre téve egy meghívás sokat lendít a dologokon teszem azt egy sörre például de az nem is lényeges.A gesztus már annál inkább, ebből kifolyólag lesz beszélgetés ami a meghívással egybekötve színezi a dolgot.Utánna ha jól sül el a dolog megy minden a maga medrében...Szerintem.
3/12 A kérdező kommentje:
Valahogy a meghívásokra is azt érzem, hogy a közeli helyekig terjednek. Sütiző a földszinten, kávézó az alagsorban satöbbi, hiába javasolok mást.
2015. nov. 12. 19:25
5/12 A kérdező kommentje:
Én vagyok, aki javasolja őket.
2015. nov. 12. 20:00
6/12 A kérdező kommentje:
Mármint javaslok mást, de általában az én ötletem, hogy egyáltalán menjünk valahová, de sose akarnak messzebbre.
2015. nov. 12. 20:01
7/12 anonim válasza:
Legyetek sokat egyutt. Amikor pl egsetemn vagy akkor menj oda akkor isbha nincs egyedul. Hivd fel neha vagy interneten beszeljetek, ossz neg veluk bizalmas dolgokat
8/12 A kérdező kommentje:
És ha ezek megvannak, akkor számíthatok arra, hogy majd a barátjuknak tartanak? Ettől nem fog véget érni mindez, ha valaki elköltözik, munkát vált vagy bármi?
2015. nov. 12. 22:52
9/12 anonim válasza:
Nem osztom az utolsó válaszadó véleményét.Semmiképp ne ossz meg magán jellegű dolgokat idegenekkel.Sosem tudhatod kivel állsz szemben.
10/12 A kérdező kommentje:
DE akkor meg hogy kezdjem el a dolgot? Jó, persze nem az, hogy letámadom őket rögtön az élettörténetemmel. De akkor hogy alakuljon ez ki?
2015. nov. 12. 23:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!