Megérné odaadni magadat?
Van egy srác akivel jóban vagyok,csinosnak tart ,de nem akar kapcsolatot (legalábbis velem ) kb 5 év korkülönbség van köztünk.A barátomnak tartom , de mélyebben nem sok mindent tud rólam pl. Család.Ami biztos hogy még sokszor fogom látni,mivel egy társaságba járunk. Szokott flortolgetni,de nem hiszem hogy annyira komolyan gondolna,sőt most elvileg van valami barátnője amit nem is értek.felmerült egy olyan dolog hogy vele szeretném az elsőt,mert megbizom benne.De Ő semmiképpen nem szeretne kapcsolatot. Szerintetek megéri? ( nagyon szeretem ) neki azt mondtam hogy már nem érzek semmit.
17l
Ne add oda magad senkinek, szükséged lesz még magadra később is.
Na de viccet félretéve, ha "elvileg van valami barátnője" és "semmiképpen nem szeretne kapcsolatot", akkor mindegy, mennyire szereted és mennyire bízol benne, nem éppen ő az ideális ember arra, hogy lefeküdj vele. Hidd el, jönni fog előbb-utóbb olyan, aki viszontszeret, és ugyanannyit jelent majd neki az együttlét, mint neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!