Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Vajon megérné-e számomra a...

Vajon megérné-e számomra a békülés újból?

Figyelt kérdés
Kèt ève a legjobb barátnőm, szinte testvèremnek tekintem a lányt, de valahogy nemrègiben megláttam az igazi arcát. Egy nála hèt èvvel idősebb felnőtt fèrfinek mondható, lèlekben megtört sráccal van együtt majdnem egy ève. A szerelmüket legegyszerűbben se veled se nèlküled kapcsolatkènt írhatnám le. A lány viselkedèse önző, büszke termèszet, így ha èn nem keresem a társaságát, akkor ő sem teszi meg az első lèpèst a bèkülès felè. Köztünk az jelentette a problèmát, hogy hónapok óta láthatóan elhanyagol a fiúja miatt. Próbáltuk higgadtan megbeszèlni a dolgokat, de őt hidegen hagyta a kèrèsem, miszerint-, ha nèha fèltèkeny is vagyok a srácra, mert többet van a barátnőmmel, mint èn- legalább egyezzünk meg abban, hogy a lány mindketőnkre szánjon ugyanannyi időt. Sajnos nem tetszett neki ez a felállás, így egy hónapja nem beszèltünk. Mit tegyek? Nem tudom, hogy mi lenne a legjobb döntès. Sajnos nem ez az egy alkalom, hogy sokáig nem èrdeklődik felőlem. Vajon számítok- e neki bármit is?

2015. febr. 25. 19:45
 1/5 anonim válasza:

Nem akarlak elkeseríteni de én ugy gondolom nem. Én is hasonlóképpen jártam a legjobb gyrmekkori barátommal ... ő a

füvescigit választotta meg a hozzá tartozó társaságot. Ha én nem írok rá ő már nem keres.

2015. febr. 25. 19:51
 2/5 A kérdező kommentje:
Sajnálom, hogy Veled így törtènt. Nem tudom, hogyan lennèk kèpes feldolgozni, ha vègleg megszakadna a kapcsolatom vele. Túl sokan dobtak már el, kèptelen lennèk elfogadni, ha ez velünk is megtörtènne.
2015. febr. 25. 21:28
 3/5 anonim ***** válasza:
Ne keresd ha nem hajlandó a barátságokotért feladni a büszkeségét vagy megalázkodni annak oltárán akkor nem is vagy igazán fontos neki 18/f :)
2015. febr. 25. 23:34
 4/5 anonim ***** válasza:

már ne is haragudj, de mégis hogy szánna rád több vagy ugyanannyi időt a lány, mint a barátjára?

az életben a párkapcsolat élvez elsőbbséget, és nem a barátok. és ez így van rendjén.

ha te ezt nem érted, akkor nőjél föl.

2015. ápr. 4. 10:28
 5/5 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszadó! Èrtèkelem az effèle őszinte megnyilvánulásokat, de kèrlek ne engem örvendeztess meg vele! Persze, hogy felnőttem ahhoz, hogy tudjam, a párkapcsolat áll az első helyen. Attól tartok, fèlre èrtelmezted a kèrdèsemet. Nem a lány barátjáról ès a kettőjük kapcsolatáról van szó, hanem a barátnőm viselkedèsèről.
2015. ápr. 6. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!