Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerelmes vagyok egy lányba,...

Szerelmes vagyok egy lányba, de kiderült hogy van barátja szerintetek örökre megutálna a lány ha leverném?

Figyelt kérdés
Csak úgy féltékenységből, de nagyon nyugodt lenne a lelkem :D

2015. nov. 1. 19:50
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Haverokkal?... Ha annyi feszkó van benned, megadom h melyik terembe járok. Rajtam lesz kesztyű, te kapsz védőfelszerelést és kitombolhatod magad. Ne az utcán arcoskodj.
2015. nov. 1. 20:25
 12/19 A kérdező kommentje:
:D
2015. nov. 1. 20:27
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Hátulról támadnál falkában? Mégis mit várnál egy ilyen aljas és szánalmas cselekedet után? Attól nyugodna meg a lelked, hogy utána az egész környezeted utolsó rongy lénynek tartana?

Nézd én nem mondom azt, hogy foglalt csajra nem lehet hajtani, de semmiképpen sem így. Elegánsan úgy lehetne, hogy a csajnál vágódnál be, és ha a barátja ezt nehezményezné, akkor mondanád neki, hogy bocs, de az, hogy neki nem tetszik, az az egyéni szociális problémája. Ha pedig fenyegetően lép fel veled szemben, 15 évesen még az is belefér, végső esetben, hogy egy ilyen konfliktust, előre megbeszélt szabályok szerinti bunyóval rendezzetek.

2015. nov. 1. 20:57
 14/19 anonim ***** válasza:
kis patkany.
2015. nov. 1. 23:59
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el, neked is csak addig a 2 percig lenne ez megkönnyebbülés, utána meg ostoroznád magad végig, ha meglátnád, a csaj mennyire gyűlöl, megvet azért, mert azt az embert bántod, aki legjobb esetben neki a legtöbbet jelenti a világon. Helyette inkább menj pszichológushoz, mert gyanítom, hogy agresszió-kezelési problémáid vannak. Normális lány ilyen emberrel nem fog kezdeni, azt elárulom neked.
2015. nov. 2. 00:00
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem,hogy elkerüld az utálatot,találkozz velem! Hozhatod a barátaidat is. 187cm,105 kg-os kőfaragó vagyok és ingyen vésem utána a nevetek a sírkövetekre...
2015. nov. 2. 09:58
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha én lennék a lány és ilyet csinálnátok a barátommal akkor neked rontanék az biztos.
2015. nov. 2. 14:52
 18/19 anonim válasza:
Vegyétek már észre, hogy egy troll... Vagy csak beütött a kábszi
2015. nov. 2. 22:50
 19/19 anonim ***** válasza:
Te vagy az Patrik ? Nyugi tudom!
2015. nov. 14. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!