Szerintetek nem gáz ha egy lány vall szerelmet?
Figyelt kérdés
Van egy srác aki nagyon rég tetszik,és nem tudom elmondjam-e neki. Hogy rontok-e a helyzeten2015. okt. 31. 19:08
1/8 anonim válasza:
nem gáz, szerintem nagyon édes.<3
2/8 anonim válasza:
Én nem tenném. Ha úgy látod, hogy te is bejössz neki, bátorítsd, de hagyd, hadd lépjen ő.
3/8 anonim válasza:
Helyzet függő.
Ha látod rajta ,hogy van esélyed nála akkor szerintem nem "gáz" ,de ha úgy veszed észre ,hogy elutasító ,akkor nem biztos ,hogy jól jössz ki belőle jól.
4/8 anonim válasza:
Az egyenjogúsági mozgalom elérte, hogy a nők csatatéren harcoljanak, traktorgyárban esztergálhassanak. Egy szerelmi vallomástól mi tart vissza?
5/8 anonim válasza:
Nem gáz, bár én tudom, hogy nekem lányként ez nem menne...
6/8 anonim válasza:
Gáznak nem gáz, inkább jól esik és aranyos az ilyen. Viszont nem tudom, mit vársz tőle. Velem volt már ilyen bevallom őszintén, hogy egy lány bevallotta, és nem tudtam vele mit kezdeni. Álltam ott, és úgy voltam, hogy erre mit mondjak? Mindenkinek kínos az ilyen, neked is az lesz. Valahogy nem áll jól egy lánynak, hogy így "kiszolgáltassa" magát, kiteregesse a lapjait. Ha látod, hogy semleges vagy a pasinak, semmiképpen ne add a tudtára az érzéseidet.
7/8 anonim válasza:
Én lennék az egyik legboldogabb ember, ha velem történne ilyen egy csini lánnyal :)
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
2015. nov. 3. 19:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!