Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek fura lenne,...

Szerintetek fura lenne, megkérdezni?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Szóval én most külfölföldön tanulok, tehát ugye szeptembertől új sulit kezdtem, ahonnan nem csak hogy nem ismertem senkit, de meg közös nyelvet se beszéltünk nagyon. Így - lehet hogy ez furán fog hangzani nektek - most 2 hónap után sincsenek nagyon barátaim, mert sajnos eléggé csendes is vagyok. De most jön az őszi szünet, amire egyáltalán nincs programon, de kiszeretném hasznalálni, hogy itt vagyok, mert ilyen lehet, soha többé nem lesz.. Szóval szerintetek furán néznének rám azok az emberek, akikkel csak úgy néha-néha beszélek és nem vagyunk olyan jó barátok (sőőőt..) ha megkérném őket, hogy jöjjenek el velem valahova szünetben?

2015. okt. 29. 08:36
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nyugodtan kérdezd meg tőlük. Én a helyükben egyáltalán nem lepődnék meg, nem tartanám furának.
2015. okt. 29. 08:43
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem is nyugodtan megkérdezheted, hiszen csak így lehet összebarátkozni, ha valamelyik fél nyit.
2015. okt. 29. 08:57
 3/6 anonim ***** válasza:

Egyátalán nem.

De ha véletlen senki se menne, menny egyedül.

2015. okt. 29. 10:31
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem fura, sőt el kell kezdeni a kapcsolatokat építeni. Hogy máshogy? Ha viszont senki nem megy, akkor indulj egyedül, és fedezd fel a várost, a környéket, mert biztos bánnád, ha nem tennéd. Sok sikert!
2015. okt. 29. 13:26
 5/6 anonim ***** válasza:

Én is tanultam külföldön, s nem hogy az első két hónapban, egész tanévben sem sikerült barátokra lelnem. Jó, ehhez hozzátartozik az, hogy nem bulizom, nem iszom, s nem szeretek értelmetlen dolgokról felszínesen fecsegni. Nem tudom, melyik országba vagy, de ha Hollandiában, vagy Skandináviában, akkor én azt javaslom, hogy ne várj sokat a helyi diákoktól, mert ugyan mosolyognak rád, de a szemükbeb mindig csak egy kelet-európai szenny alak leszel, aki az ő szüleik adópénzén tanul. (sajnálom). Ilyen esetekben ismerkedj inkább más, külföldi diákokkal, ugyanis a helyzetetek meglehetősen hasonló, s velük vélhetően könnyeben boldogulhatsz.

Ha viszont is fizetsz a tanulásodért, akkor nyugodtan vegyülj az adott ország-beliekkel, hisz semmi joguk nincs lenézni őket. Bár tény, hogy a nyugat-európai emberek mentalitása egészen más, mint pl. a tied. Úgy tünik, neked vannak értékeid, ami arrafelé már nem divat (3 évig éltem két különbözö országban.)

23f

2015. okt. 29. 14:18
 6/6 anonim ***** válasza:
( bocsi mobilról írtam, ezért van pár elütés, karakterhiány, és: ha te is fizetsz a tanulásodért, akkor semmi joguk nincs lenézni téged)
2015. okt. 29. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!