Szerintetek fura lenne, megkérdezni?
Egyátalán nem.
De ha véletlen senki se menne, menny egyedül.
Én is tanultam külföldön, s nem hogy az első két hónapban, egész tanévben sem sikerült barátokra lelnem. Jó, ehhez hozzátartozik az, hogy nem bulizom, nem iszom, s nem szeretek értelmetlen dolgokról felszínesen fecsegni. Nem tudom, melyik országba vagy, de ha Hollandiában, vagy Skandináviában, akkor én azt javaslom, hogy ne várj sokat a helyi diákoktól, mert ugyan mosolyognak rád, de a szemükbeb mindig csak egy kelet-európai szenny alak leszel, aki az ő szüleik adópénzén tanul. (sajnálom). Ilyen esetekben ismerkedj inkább más, külföldi diákokkal, ugyanis a helyzetetek meglehetősen hasonló, s velük vélhetően könnyeben boldogulhatsz.
Ha viszont is fizetsz a tanulásodért, akkor nyugodtan vegyülj az adott ország-beliekkel, hisz semmi joguk nincs lenézni őket. Bár tény, hogy a nyugat-európai emberek mentalitása egészen más, mint pl. a tied. Úgy tünik, neked vannak értékeid, ami arrafelé már nem divat (3 évig éltem két különbözö országban.)
23f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!