Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek fura megkérdezni...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek fura megkérdezni egy fiu barátot, hogy milyen hajam legyen az evnyiton?

Figyelt kérdés

Fiuk ti mit szólnátok ilyen kérdéshez?

Mert ez szerintem inkább a lányoknak fontos

Vagy lehet csak azt mondana, hogy tok mindegy? :D

2015. aug. 25. 15:40
 1/9 anonim ***** válasza:
Hat... Nem tudom... Ilyet meg nem kerdeztek tolem, igy nem tudom hogy mit mondanak ra. :D
2015. aug. 25. 15:47
 2/9 anonim ***** válasza:
91%

kopasz.

22F

2015. aug. 25. 15:51
 3/9 anonim ***** válasza:
én mindig az egyik fiú barátomat szoktam megkérdezni,hogy mit gondol a ruhámról/hajamról.nem érzem furának :D
2015. aug. 25. 16:21
 4/9 anonim ***** válasza:
engem szoktak kérdezni lány barátiam hogy hogy néznek ki, semmi furát nem érzek benne. Tudják ők hogy csak barátok lehetünk, ezért miért ne kérdeznék meg?
2015. aug. 25. 16:43
 5/9 A kérdező kommentje:

Meg 'csak' 2 hónapja beszélgetünk :D

Mar kb 2 eve ismerjük egymást, baráti társaságból, de eddig nem beszélgettünk egymással :D

Ezért gondoltam, hogy fura lenne :D

Es a fiuk egy részét rohadtul nem érdekli az, hogy egy L ánynak milyen haja van :D

Vagyhat annyira nem biztos, hogy érdekli, hogy O normálisan válaszoljon :D

2015. aug. 25. 17:21
 6/9 anonim ***** válasza:

Én sokszor megkérdezem a legjobb haveromat, hogy milyen hajam, ruhám, sminkem legyen. Érdekel egy fiú véleménye, bár sokszor nem tud hozzászólni a dolgokhoz :D

Mondjuk mi már 7 éve vagyunk barátok és mindent tudunk egymásról. :)

2015. aug. 25. 17:41
 7/9 anonim ***** válasza:

hogy lehet az, hogy egy baráti társaságba vagytok, de még csak most kezdtetek el beszélgetni?

am én ha ilyet kérdezek a legjobb fiú barátomtól akkor csak annyit mond, hogy lesz*rom :D persze csak viccel

2015. aug. 25. 17:54
 8/9 anonim ***** válasza:
van aki bejár évnyitóra?
2015. aug. 25. 20:35
 9/9 A kérdező kommentje:
Nekünk 1. Nap van :'D
2015. aug. 25. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!