Hogyan kerülhetek ilyen baráti társaságba?
Figyelt kérdés
Van egy baráti társaságom és nagyon jóban vagyok velük meg minden de borzalmasan antiszociálisak. Rájöttem hogy szeretnék bulizni és új dolgokat kipróbálni de őket akárhányszor elhívom pl. sétálni vagy moziba nemet mondanak mert nekik jó otthon olvasgatni, filmet nézni számítógépen játszani. Nincs semmi bajom edyik dologgal se de azert szerintem túlzás hogy egész nap otthon gubbasztanak a szobájukban. Már ott tartok hogy egyedül sétálgatok. :/
14/l
2015. okt. 29. 18:13
1/6 anonim válasza:
Te csak ne akarj bulizni 14 évesen.
3/6 anonim válasza:
"egész nap otthon gubbasztanak a szobájukban", nem mennek veled sehova.. Akkor ez mitől baráti társaság? Mikor és hogyan barátkoznak veled? Vagy egymással? Szerintem hagyd őket, és keress valódi barátokat.
5/6 A kérdező kommentje:
Suliban szoktam velük lógni suli után meg másokkal de ők se érnek rá mindig mert idősebbek és közmunkázniuk kell :/
2015. okt. 29. 19:13
6/6 anonim válasza:
14 éves vagy, szerintem nem a bulizás lenne a legfontosabb dolog...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!