Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek létezik fiú lány...

Szerintetek létezik fiú lány barátság?

Figyelt kérdés
??

2015. okt. 28. 11:52
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
70%
20. persze, hogy magamból indulok ki, mivel 10 éve van egy nagyon jó barátom(nőm), de valszeg fel sem állna rá, annyira nem jön be külsőre. És én se vagyok az esete. :)
2015. okt. 28. 16:35
 22/28 anonim ***** válasza:
54%

Akik azt írták hogy igen.. mind lehúzták..hát szép mondhatom. Azért mert neked nincs még másnak lehet.

Volt nekem is ami tönkre ment mert többet éreztem.. de jelenleg is van olyan hogy csak barátság semmi más.

2015. okt. 28. 19:04
 23/28 anonim ***** válasza:
46%
Utolsó, magadnak mondasz ellent. Épp ez az, hogy egy ideig működhet, de előbb utóbb valami ilyesmi történik, mint a te esetedben. Szóval a végén mégsem maradt meg az a barátság.
2015. okt. 29. 01:52
 24/28 anonim ***** válasza:
0%
Utolsó... igen.. de mint mondtam hogy jelenleg is van olyan hogy a legjobb barátom és semmi más.. és ez már több mint 6 éve így van. A másik lánnyal akivel tönkre ment az más tészta..,de attól függetlenül mégis beszélünk egymással.
2015. okt. 29. 08:40
 25/28 Szfeo válasza:
Akkor elmeselem az én esetemet.Ovóbácsi leszek,egyedüli férfi az osztályban.Több lábnyal is tartom napiszinten a kapcsolatot és legalább 5 öt a barátomnak mondhatok.A siralmas tapasztalataim miatt beleszerettem az5 bol 3 lányba,mindegyik gyönyörű a maga módján de sikerültelnyomni az érzést mivel tudtam hogy hosszútávon nemtudnám egyiküket sem boldoggá tenni.Most viszont mind az 5 el jó barátságban vagyok.Véleményem szerint a barátság sokkal fontosabb és nemvoltam önző tönkretenni azt.Ja azt még elfelejtettem említeni hogy fősuli előtt összesen ha volt 3 lány akivel beszégetten életem során anyumat a hugomat meg egyéb rokonokat leszámítva,most meg az egész osztály előtt kell előadást tartani meg persze beszégetni velük.Nem mintha zavarna csak új még a szituáció.
2015. okt. 29. 19:07
 26/28 anonim ***** válasza:
Muszáj, hogy legyen. Mi van például azokon az egyetemi szakokon, ahol kevés a fiú, sok a lány vagy fordítva?
2015. okt. 29. 23:17
 27/28 anonim ***** válasza:
Nem létezik, és soha nem is létezett. Aki szerint így van, az a kötődés ilyenformán kifejezett illúzióját gyakorolja, mert más módon nem lehet a másik közelében. Másrészt pedig a barátság az egyik legmélyebb emberi kapcsolat. Nem összekeverendő a haversággal. Ha egy lány és egy fiú között efféle kapcsolat van, azt rég nem barátságnak nevezzük.
2015. okt. 29. 23:29
 28/28 anonim ***** válasza:
A fiúnak a lány barát az a személy, akivel a jövőben még lehet esélye dugni.
2015. okt. 30. 21:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!