1/28 anonim válasza:
Igen, sot, jelenleg ugy erzem csak az létezik.
2/28 anonim válasza:
Nagyobb a valószínűsége mint a lány lány barátságnak. A lányok irigyek és furkálódnak. Ezért is én az utóbbi időben inkább csak fiúkkal haverkodok...
3/28 anonim válasza:
Egyik barátomban jobban megbízom, mint a barátnőimben.
4/28 anonim válasza:
Létezik, de a hosszútávú fiú-lány barátság nagyon ritka. Idővel az egyik fél mindig többet akar.
5/28 anonim válasza:
Igen. És akár hosszú távon is.
4# fingja sincs mi a barátság.
8/28 anonim válasza:
5.
Tudom mi a barátság, de azt is tudom milyen az ha a másik beléd szeret és közölnöd kell vele, hogy bocs de te nem mert csak barátként látod.
Velem is volt ilyen és több ismerősnél láttam, hogy ilyen szituáció valamelyik oldalán vannak. A történet vége pedig általában az lett, hogy eltávolodtak egymástól.
Persze van olyan is ahol működött a barátság és jól megvannak, na meg olyan is ahol egyszerre gyúltak lángra egymás iránt és már a gyereket tervezik. De az esetek túlnyomó részében az érzelmek vetnek véget az ilyen barátságoknak.
9/28 anonim válasza:
Letezni biztos letezik, csak ritka. Ha nem is az elejen, de kesobb valamelyik fel altalaban tobbet akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!