Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek létezik fiú lány...

Szerintetek létezik fiú lány barátság?

Figyelt kérdés
??

2015. okt. 28. 11:52
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Letezik! csak megkell talalni azt a fiu lanyt, aki trnyleg csak barat es semmi mas:)
2015. okt. 28. 12:55
 12/28 anonim ***** válasza:
szerintem is. de más kérdéseknél meg mindenki nemet mond. szerencsén is múlik.
2015. okt. 28. 13:04
 13/28 anonim ***** válasza:
Létezik hát, két ronda fél között, ahol egyik se kívánja a másikat kicsit se. :D
2015. okt. 28. 13:29
 14/28 anonim ***** válasza:
Ha fizikai vonzalom nem áll fenn, akkor van ilyesmire a legnagyobb esély. Tökéletes, vegytiszta állapotában, ahol mindkét fél barátságnak gondolja az ügyet, hát olyan szerintem sincs. Talán akkor meg is állna a világ forgása, nem lenne, mi hajtaná.
2015. okt. 28. 13:39
 15/28 anonim ***** válasza:
76%

Haverság lehet például ha egy nagyobb baráti társaságon belül vannak fiúk is lányok is, de olyan igazi mély barátság, amikor mindent megosztasz a másikkal és mindig együtt lógtok, az hosszú távon nem múködik. Fiú és lány között talán, de férfi és nő között már nem.

Lehet, hogy az egyik nem mondja el, hogy többet érez, de előbb kibukik majd, mégha csak évekkel később is.

2o évesen vagy fiatalabban még sokan azt gondolják, hogy örökre megmarad a barátságuk, de sajnos nem. Egy egészséges egyedülálló ember biztosan többet fog akarni valaki olyantól, akivel olyan szoros kapcsolatot ápolnak, főleg, ha külsőleg is vonzónak találják a másikat. Hiszen ha nem így lenne elég nagy bajban lenne a világ.

Más esetben akkor ér véget a barátság, ha az egyik félnek komoly párakpcsolata lesz, hiszen nem hiszem, hogy sokan tolerálnák, hogy a párjuk egy másik ellenkező neművel töltse a szabadidejét helyette.

2015. okt. 28. 14:47
 16/28 anonim ***** válasza:
Szóval ti most azt feltételezitek (már akik azt írják, hogy nincs), hogy előbb-utóbb mindenki ráizgul mindenkire, ha ellenkező nemű? (még ha nem is jön be neki külsőre, akkor is?) Hát ez rohadtul nem így van! :D
2015. okt. 28. 15:39
 17/28 anonim ***** válasza:
Nem ezt mondtuk. :D Én vagyok az előtted lévő hozzászóló, azt írtam, hogy haverság lehet, de ha annyira közeli bizalmas szeretetteljes kapcsolatba kerülnek, akkor igen, valószínű hogy lesz valami, mégha külsőre nem is egymás ideáljai. Sokan vannak akik számára "megszépül" valaki miután beleszeret. Más dolog, hogy lehet, hogy nem fog működni, ha annyira nem vonzódnak egymáshoz, de sima barátságnál valószínűleg több lesz.
2015. okt. 28. 15:47
 18/28 anonim ***** válasza:
#16, nem, de a külső is szerver része az emberi kapcsolatok kiválasztódásának. Barátság esetén is. Nem különválasztható. Igaza van #17-nek, de én is ismerek olyan ronda nőt, akit egyszer láttam napfényben úgy, hogy mosolygott is hozzá, hát rendesen ki volt virulva, olyankor meg tetszett. Sosem lehet ezeket tudni, rejtélyes a ellenség!
2015. okt. 28. 15:52
 19/28 anonim ***** válasza:
47%
Jó de ti most a hollywoodi filmekből indultok ki, ahol van két kb azonos korú jólkinéző fiatal-középkorú Egy sármosjános meg egy tündibündi cicababa) akik nmegfogadják, hogy csak barátság, aztán mégis összejönnek...:)
2015. okt. 28. 16:03
 20/28 anonim ***** válasza:
Inkább te indulsz ki magadból, amikor a mi kiindulásunkat firtatod.
2015. okt. 28. 16:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!