Őszintén szólva nem gondoltam volna, hogy egyszer majd oda kerülök, hogy ne tudjam megoldani a párkapcsolati problémáimat.. Eddig minden próbálkozásom kudarcba fulladt! A barátnőmmel nagyon kevés időt tudunk együtt tölteni a suli miatt (heti 2, max 3 alkalom 2-3 órányit) ebből a kevés időböl a felét azzal töltsük, hogy fogadjuk a drága testvér hívásait, hogy mit csinálunk és mikor viszem haza a barátnőmet. Ha nem vesszük fel a telefont sms-ben azzal zsarol, hogy elárúl egy két dolgot az édesapjuknak amiről jobb ha nem tud! Ha ez még mindig nem elég anyagi kárt próbál okozni az autómban, sőt amikor hazaviszem a barátnőmet és én elmegyek csúnya szavakkal illeti és álltalában egy két pofon is elcsattan vagy rúgás nyomait látom a lábán! Sokszor próbált már összeugrasztani minket, próbálja rávenni, hogy hagyjon ott és keressen magának valaki mást! Nagyon csúnyán beszél velem is, folyton beszólogat és az édesanyámat is a szájára vette.. ott telt be a pohár! Próbáltam már szép szóval, próbáltam jóban lenni vele, próbáltam csúnyán beszélni és az ő módszerét felhasználni ellene.. kevés sikerrel! Nagyon szeretem a barátnőmet de ez már kezd sok lenni! Nem tudok mit tenni! Értelmes válaszokat várok! 18/F, 15/L és a testvér: 15/L
Ha felnőtt lenne, azt javasolnám, hogy hívjátok rá a rendőrséget, de legalább egy verés szerintem is ráférne, a biztonság kedvéért egy másik lánytól.
2015. okt. 25. 20:48
12/19 anonim válasza:
Én is azt hittem, hogy fiú testvérről van szó. Akkor ezek szerint ikrek. A barátnődnek van pasija, neki nincs, és a testvére is hanyagolja, valószínűleg ez a baj.
Egyébként áruld el, mi olyan titka lehet egy 15 éves lánynak, amivel zsarolni lehet. Egyest kapott matekból, vagy volt már veled együtt, vagy mi olyat tett, amit egy apa ne tudna megbocsátani?
2015. okt. 25. 20:50
13/19 anonim válasza:
Vigyél neki fiút, mert féltékeny!
Vagy csókolózz vele, illetve amit a másikkal csinál!
2015. okt. 25. 20:52
14/19 anonim válasza:
Csinálsz!
2015. okt. 25. 20:53
15/19 A kérdező kommentje:
Nem matek egyes! Tanár családból származnak és a testvér egy romával volt együtt 11 hónapon át, a barátnőm minderről egy szót sem szólt a szüleinek annak ellenére hogy rühelli emiatt! Akkor sem tudott mit tenni ellene.. ha szólt valamit kapott! A szülei tudomást szereztek róla és tiltották, és szégyelték magukat a kollegáik előtt.. ő viszont továbbra is kapcsolatba volt a sráccal, amiről a szülei nem tudnak..
2015. okt. 25. 21:01
16/19 anonim válasza:
Nagyon gyerekes a hozzá állásod..
Mi olyan dolgot tud el követni 2 ember ami bajt okozhatna egy szerelemben ??, nem monodod ki a lényeget!
Ha ne érzed magad semmiben hibásnak, és nem követtél l olyan dolgot amit a tőrvény büntet akkor neked legyen már eszed és mond meg te hogy koccoljon le mert alá rugdosol..
A szüleinek meg mond el azt a " Szörnyű titkot".!!!
2015. okt. 25. 21:08
17/19 anonim válasza:
Lány ? Ikrek ? Amúgy neki pszihológus kell ! Bolond !
2015. okt. 25. 21:14
18/19 A kérdező kommentje:
azért gyerekes a hozzáállásom mert nem szeretném megbántani a barátnőmet? Nem történt olyan dolog amit a törvény büntet! Ki fejtenéd, hogy miért vagyok gyerekes és hogy mit tennél a helyemben és kiváncsi vagyok hogy mit tennél ha a kislányod egy fekával kavarna!
2015. okt. 25. 21:17
19/19 anonim válasza:
Amint leírtál nem játék. Függetlenül attól amit ti csináltatok azt javaslom tégy a probléma ellen. Beszéld át barátnőddel is a dolgokat és kell szólni a szülőknek. Az hogy a testvér veri a másikat elfogadhatatlan, főleg ha az a valaki a barátnőd.
Mond meg a szülőknek csináljanak valamit vele, vagy kénytelen leszel feljelenteni zaklatásért és zsarolásért.
Azon felül hogy nem szép dolog, a jövőben nagyon súlyos következményei lehetnek, nagyon erőszakos lesz és könnyen megütheti a bokáját.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!