Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy álljak a párom mellé, ha...

Hogy álljak a párom mellé, ha a testvére megfertőzött minket?

Figyelt kérdés
Külföldön él a testvére,hazajött látogatóba,és magával hozott egy aránylag komoly vírust,amivel akár meg is fertőzödhettünk,és az egész környezete,én a párom révén.Szerintem ilyenkor mindenki magára gondol,főként,hogy nemrég vagyunk együtt,a testvérét még nem is ismerem, és részben tehet róla,hogy ezt összeszedte. Lehet önző vagyok,de énis magamra gondoltam. Ti hogy kezelnétek?
2009. aug. 9. 23:06
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
85%
Ha beteg lesz, ápolgasd! Ha együtt betegszetek le, akkor meg nem olyan uncsi otthon gyógyulni. Mi minden betegségnél ezt csináljuk a párommal.
2009. aug. 9. 23:10
 2/13 anonim ***** válasza:
91%

Lehet velem van a baj,de nem értem a valódi kérdést...

Mindenesetre a párod szerintem nem tehet róla,hogy a testvére fertőző betegséget hoz szuvenírként külhonból...

Jó lenne minél hamarabb utána járni,hogy megfertőződtetek-e.

2009. aug. 9. 23:19
 3/13 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem ha haza is hozta azt a vírust, biztos vagyok benne, hogy nem szándékosan tette. Vizsgáltassátok ki magatokat, lehet, hogy fölöslegesen aggódsz. Egyébként meg van egy sejtésem, hogy nem ez a valódi problémád, és ez csak egy ürügy. De ha rosszul gondolom, elnézést, akkor viszont túlreagálod, és inkább a gyógyuláson törd a fejed, ne a vádaskodáson.
2009. aug. 9. 23:35
 4/13 anonim ***** válasza:
78%

Gondolj már bele : senki nem szórakozásból lesz beteg!

Te is bármilyen vírust összeszedhetsz villamoson, buszon, munkahelyeden, utcán : akkor most téged is kiközösít a családod?! 8-o

Lehet, a párod testvére valahol a repülőn fertőződött meg önhibáján kívül, hogyan lehet ezért hibáztatni?!

És akkor még ráadásul a párodat is hibáztatod?!

Furcsa egy ember vagy te, hallod...

Nem csodálnám, ha a párod levonná a megfelelő tanulságot és rövid úton útilaput kötne a talpadra : menj Isten hírével!

2009. aug. 10. 00:30
 5/13 anonim ***** válasza:
54%
Azért az sem mindegy, hogy milyen vírusról van szó. Nem mindegy, hogy sertésinfluenza vagy sima influenza.
2009. aug. 10. 00:59
 6/13 anonim ***** válasza:
85%
Teljesen mindegy, milyen betegségről vagy vírusról van szó : egyiket sem akarattal kapja meg valaki, bárki bármelyiket összeszedheti önhibáján kívül, még akkor is, ha nagyon óvatos!
2009. aug. 10. 01:12
 7/13 anonim ***** válasza:
51%
De tökre nem mindegy, hogy otthoni kezeléssel elmúlik vagy sem...nem tudom, hogy milyen vírus lehet, ha azt írja a kérdező, hogy olyan komoly. Gondolom, hogy nem nátháról van szó és ilyenekkel nem szabad szórakozni.
2009. aug. 10. 01:37
 8/13 anonim ***** válasza:
53%
Gondolom a sertés vírusr hozhatta haza.... Azért ez nem játék, van aki túléli és van aki nem. Szóval nem lennék én sem nyugodt, hogy vajon melyik kategóriába tartozom, ha elkapom. Igenis felelőtlen a testvér. A minimum az, ha valaki hazajön külföldről, akkor 4-5 napig karanténban van és nem találkozik a családtagokkal, mert kb ennyi a lappangási ideje. A párod is felelőtlen ha erre nem gondolt.
2009. aug. 10. 06:39
 9/13 anonim ***** válasza:

Szerintem a kérdező nem a párjára haragszik,hanem a párja testvérére.És lehet ugyan,hogy csak egy influenza,de lehet h valami komoly.Tegyétek a szívetekre a kezeteket és mondjátok azt,ha egy veszélyes vírust elkapnátok és akár életveszélybe is kerülnétek a családotokkal együtt,nem haragudnátok arra,aki hazahozta,pláne ha tudott róla hogy fertőző?

Kedves kérdező,kérlek írd meg,milyen baci,és hogy kiderült-e,hogy megkaptátok vagy sem.

2009. aug. 10. 08:01
 10/13 anonim ***** válasza:
79%

1. Ha valaki nem tehet valamiről, akkor minek haragudnék rá?

Ráadásul te azt kérdezed, hogy a párod mellé hogy állj, ha a testvére... Tehát a párod nem is csinált semmit.

Ha én lennék veled, úgy elhagynálak mint a sicc, minek egy olyan kapcsolat, ahol a legkisebb bajnál nem számíthatok a másikra?

2. A H1N1 nem veszélyesebb mint a sima influenza, a simába arányaiban többen hallnak bele. Csak az nincs a tévében. (Ha erről van szó)

2009. aug. 10. 08:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!