Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy álljak a párom mellé, ha...

Hogy álljak a párom mellé, ha a testvére megfertőzött minket?

Figyelt kérdés
Külföldön él a testvére,hazajött látogatóba,és magával hozott egy aránylag komoly vírust,amivel akár meg is fertőzödhettünk,és az egész környezete,én a párom révén.Szerintem ilyenkor mindenki magára gondol,főként,hogy nemrég vagyunk együtt,a testvérét még nem is ismerem, és részben tehet róla,hogy ezt összeszedte. Lehet önző vagyok,de énis magamra gondoltam. Ti hogy kezelnétek?
2009. aug. 9. 23:06
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
90%

Egy betegséget senki se szándékosan kap meg, pláne nem szándékosan ad tovább, tehát nincs miért haragudni. Aki mégis haragszik, az nézzen magába.

Voltam már nagyon súlyos beteg, nagyon gyenge, életveszélyben kiszáradás veszélyben, vírus következtében. Nagyon rosszul esett, hogy családom némely tagja, amikor magatehetetlenül feküdtem erőtlenül, engem hordott le minden rossznak. Én ilyent nem tennék, inkább a bajban segítek, orvost hívok, de nem bántom, amikor amúgy sincs jól.

2009. aug. 10. 09:05
 12/13 anonim ***** válasza:
91%

Nem ertelek, hogy allj melle???

Szerintem senkire nem kell haragudnod, az emberek nem direkt kapnak el egy betegseget!

Egyebkent en kulfoldon elek es mar tul vagyok egy sertes influenzan, fogalmam sincs,h hol kaptam el, de egy 5 napos gyogyszerkuraval gyogyithato es sokat mosok kezet, hasznalok fertotlenito gelt, nem kohogok mas arcaba,... a parom gondoskodott rolam,mellettem volt es nem kapta el

2009. aug. 10. 11:08
 13/13 anonim ***** válasza:
38%
Fertőzés szempontjából mindegy, ki tehet róla. Azzal nem segítetek rajta, hogy ti is kockáztatjátok az egészségeteket.
2009. aug. 10. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!