Ti mit gondolnátok rólam ezek után?
Szalagavató táncra felkért egy 12.-eslány(én most vagyok 11.-es),de én nemet mondtam.A folyosón is szoktam látni+a szakkörön is láttam egyszer.De én nem köszöntem neki egyszer se.
Miért kért meg?Lehet bejövök neki?Bunkónak tarthat most engem?Mit gondolhat rólam?
Én, nem tetszem neked.
Kérdezd meg tőle.
Lehet, hogy bejössz Neki. Főleg, ha máskor is megpróbált már közelebb kerülni hozzád.
Persze lehet, hogy csak nem volt partnere. De az előbbi a valószínűbb.
Ha udvariasan mondtál nemet, akkor ebben semmi rossz nincs.
Ha Ő Neked nem jön be, akkor teljesen természetes, és normális, hogy nemet mondtál.
Azzal azért legyél tisztában, hogy a visszautasítással elég határozottan azt üzented: "Te nem jössz be nekem."
Ezek után már nem gondolhatod meg magad.
Atya ég táncolni kellett volna-nem szexelni....Hát persze,hogy bunkónak tart.-Főleg ha többször rád köszönt már és te (nagy agy)-vissza sem köszöntél.
Remélem kíméletesen mondtál nemet.
" táncolni kellett volna-nem szexelni"
És azt talán nem tudod, kedves 5-ös, hogy egy táncfelkérés üzenetet hordoz? És hozzá hasonlóképpen az arra adott válasz is!
3-as, 39/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!