Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Az eletben sodrodo emberek...

Az eletben sodrodo emberek miert mondjak le a programjaikat, ha ugysem csinalnak semmit?

Figyelt kérdés

Van egy haver gyerek, akit kirugtak egyetemrol aztan most kozonseges munkaban dolgozik. Az apjanal lakik.

Nem egy depresszios fajta gyerek, megis mostanaban annyibol all ki, h beigeri h iszunk meg minden, osszehivogat mindenkit, aztan utana ilyenolyan nevetseges indokkal lemondja.

Pl hazajon munkabol este 10kor es hajnal 1 utanra er be a belvarosba pesten ugy, hogy nem lakik annyira kulso keruletben.

Es egyebkent is nagyon idegesito gyerekes temakat nyomat facebook cseten, latszik h nagyon unatkozik.

Van egy masik gyerek, aki kronikus munkanelkuli es raadasul meg depresszios fajta is, es az a gyerek is ezt csinalta regen, h akarhova elhivtuk, esetek 90%ban sosem ert oda.

Ezek komolyan otthon maradnak es verik a bret?

2015. okt. 15. 21:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Tény hogy elég bicskanyitogató a kérdező stílusa, de valahol igaza is van.

Én sokszor magamon látom, hogy bedöglök a gép elé, és onnantól megszűnik a világ. Hiába tervezem el előre hogy ilyen program, olyan program, amikor odaérnék, akkor mindig "na még ezt elolvasom, na még 1 sorozat" aztán oda jutok hogy ki se mozdulok egész héten mert elvagyok úgy ahogy.

De néha viszont tényleg jobban érzem magam otthon, és olyankor utálom ha el akarnak rángatni valahova, ahova nem akarok menni.

2015. okt. 16. 01:31
 12/14 anonim ***** válasza:

szerintem mindeki örül, ha elhívják valahova egyszer-egyszer. Persze ha minden héten, akkor lazán azt mondhatja, h bocs most nem, mert fáradt nincs kedve, egyedül szeretné tölteni az estét stb.

Viszont itt lehet, hogy más gondok is lehetnek, és abból amit írtál erre lehet következtetni.

2015. okt. 16. 01:53
 13/14 anonim ***** válasza:
Az első válaszolónak igaza van! A depressziótól nekem sokszor ahhoz sincs elég motivációm, hogy a konyháig kimenjek kaját csinálni, inkább fekszem az ágyban, nézem a falat és hallgatom, ahogy korog a gyomrom. Az, hogy bármiféle baráti összeröffenésre elmenjek, egyszerűen elképzelhetetlen számomra.
2015. okt. 16. 04:27
 14/14 A kérdező kommentje:

Dee az egyik gyerek folyton porog h menjunk ide meg oda es ha lemondom mert mondjuk nekem nem csak 3napot kell dolgozni egy heten, akk en vagyok a streber meg kocsog.

Mar egy parszor eljatszotta h 2 orat kesett en meg erre nem vagyok vevo

2015. okt. 16. 07:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!