Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért van az, hogy egy csúnya,...

Miért van az, hogy egy csúnya, de vékony lánynak majdnem mindig lesz párja, de egy kövér lánynak, nem, legyen bármennyire is bájos az arca?

Figyelt kérdés

Nagyon érdekel ennek a miértje és szeretnék több szemszögből véleményeket hallani.:)

Ha lehet a sértegetéseket tegyük félre, mert engem tényleg érdekel a téma.:)

2015. okt. 12. 21:12
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
76%

" rájössz,hogy a pasiknak ugyanúgy tetszenek a molett telt lányok mint a vékonyak."

Arra fog rajonni hogy ez qrvara nem igaz.

Mondom ezt neked 40 eves ferfikent.

2015. okt. 14. 08:58
 22/26 anonim ***** válasza:
75%

Mert a bájos arcú kövér lány valójában nagyon ronda, amikor a tőle vékonyabb nőtársait ekézi azért, hogy jobban érezze magát a bőrében. Nem sértésnek szántam. :)

Pont a múlt hónapban történt az eset, amikor egy kövér, de mégis ápolt és szép arcú lány meglátott, és elkezdte a pasijának mondogatni, hogy "fuj de vékony, fuj milyen, én bezzeg így meg úgy...". Szóval lökte a hülye dumát a barátjának. A fiú pedig kedvesen mosolygott rám, aztán megmondta a barátnőjének, hogy állítsa le magát. A csajt azóta egyedül látom a buszmegállóban telefonálni, és hallom, ahogy rinyál a barátnőjének a "szemét" pasikról, akik valami csoda folytán mindig elhagyják őt. Elgondolkodtató, nem? :)

A vékony lány feleannyit nem foglalkozik egy kövér lánnyal, mint az vele. Ha már tudják magukról a kövér emberek, és nemcsak ők, igazából bármilyen alkatú és természetű emberek, hogy mi a hiba, és mi a céljuk, akkor mièrt nem tesznek a célért? Minek hisztizni? Ha nem hajlandó, vagy nem kèpes lefogyni, akkor legalább kedvesebb legyen.

2015. okt. 14. 14:29
 23/26 anonim ***** válasza:

Kíváncsi vagyok a kérdező bájos arcára, és a valódi testalkatára.

Egy vékony, de nőies (70D-es), homokóra alkatú, 171 cm/52 kg vagyok, ovális arccal, nagyon telt ajkakkal. Nagyon-nagyon szép vagyok. Ja, az nem számít, ha csak én mondom ezt magamról, és a hangok a fejemben?

2016. márc. 26. 14:40
 24/26 anonim ***** válasza:
0%

Kedves utolsó!

Az Ön Testtömegindexe:

17.2

Ön sovány

Osztályozás TTI (Kg/m2)

Normál 18,5 - 24,9

Túlsúly 25 - 29,9

I. fokú elhízás 30 - 34,9

II. fokú elhízás 35 - 39,9

III. fokú elhízás > 40

Az Ön Ideális Testtömege: 64.2kg

Kívánatos szélső értékek:

54.7kg - 73.7kg

2016. márc. 26. 14:43
 25/26 anonim ***** válasza:
Utolsó válaszolónak. A BMI index alapján megítélni más testalkatát, kb. annyira felel meg a valóságnak, mint az a városi legenda,hogy a vékony nő csúnya arcú, a kövér nők pedig szép arcúak. Szerintem sokkal szebb, ha látszik az arccsont, az áll. Köszönöm az aggódást, egészséges vagyok.
2016. márc. 26. 15:02
 26/26 anonim ***** válasza:

A kérdezőnek a személyes találkozók alkalmával jöhettek ki olyan negatív, másoknak nem tetsző jellemvonásai, ami elvette a férfiak kedvét, hogy még egyszer találkozzanak vele. Vagy tényleg csak egy nagyon fifikásan készített, szépnek mondható arcképpel volt fent a közösségi oldalakon, és élőben ledöbbentek, hogy mennyire más. Pl:

[link]

teljes kép:

[link]

2016. márc. 26. 15:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!