Miért van az, hogy egy csúnya, de vékony lánynak majdnem mindig lesz párja, de egy kövér lánynak, nem, legyen bármennyire is bájos az arca?
Nagyon érdekel ennek a miértje és szeretnék több szemszögből véleményeket hallani.:)
Ha lehet a sértegetéseket tegyük félre, mert engem tényleg érdekel a téma.:)
" rájössz,hogy a pasiknak ugyanúgy tetszenek a molett telt lányok mint a vékonyak."
Arra fog rajonni hogy ez qrvara nem igaz.
Mondom ezt neked 40 eves ferfikent.
Mert a bájos arcú kövér lány valójában nagyon ronda, amikor a tőle vékonyabb nőtársait ekézi azért, hogy jobban érezze magát a bőrében. Nem sértésnek szántam. :)
Pont a múlt hónapban történt az eset, amikor egy kövér, de mégis ápolt és szép arcú lány meglátott, és elkezdte a pasijának mondogatni, hogy "fuj de vékony, fuj milyen, én bezzeg így meg úgy...". Szóval lökte a hülye dumát a barátjának. A fiú pedig kedvesen mosolygott rám, aztán megmondta a barátnőjének, hogy állítsa le magát. A csajt azóta egyedül látom a buszmegállóban telefonálni, és hallom, ahogy rinyál a barátnőjének a "szemét" pasikról, akik valami csoda folytán mindig elhagyják őt. Elgondolkodtató, nem? :)
A vékony lány feleannyit nem foglalkozik egy kövér lánnyal, mint az vele. Ha már tudják magukról a kövér emberek, és nemcsak ők, igazából bármilyen alkatú és természetű emberek, hogy mi a hiba, és mi a céljuk, akkor mièrt nem tesznek a célért? Minek hisztizni? Ha nem hajlandó, vagy nem kèpes lefogyni, akkor legalább kedvesebb legyen.
Kíváncsi vagyok a kérdező bájos arcára, és a valódi testalkatára.
Egy vékony, de nőies (70D-es), homokóra alkatú, 171 cm/52 kg vagyok, ovális arccal, nagyon telt ajkakkal. Nagyon-nagyon szép vagyok. Ja, az nem számít, ha csak én mondom ezt magamról, és a hangok a fejemben?
Kedves utolsó!
Az Ön Testtömegindexe:
17.2
Ön sovány
Osztályozás TTI (Kg/m2)
Normál 18,5 - 24,9
Túlsúly 25 - 29,9
I. fokú elhízás 30 - 34,9
II. fokú elhízás 35 - 39,9
III. fokú elhízás > 40
Az Ön Ideális Testtömege: 64.2kg
Kívánatos szélső értékek:
54.7kg - 73.7kg
A kérdezőnek a személyes találkozók alkalmával jöhettek ki olyan negatív, másoknak nem tetsző jellemvonásai, ami elvette a férfiak kedvét, hogy még egyszer találkozzanak vele. Vagy tényleg csak egy nagyon fifikásan készített, szépnek mondható arcképpel volt fent a közösségi oldalakon, és élőben ledöbbentek, hogy mennyire más. Pl:
teljes kép:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!