Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért van az, hogy egy csúnya,...

Miért van az, hogy egy csúnya, de vékony lánynak majdnem mindig lesz párja, de egy kövér lánynak, nem, legyen bármennyire is bájos az arca?

Figyelt kérdés

Nagyon érdekel ennek a miértje és szeretnék több szemszögből véleményeket hallani.:)

Ha lehet a sértegetéseket tegyük félre, mert engem tényleg érdekel a téma.:)

2015. okt. 12. 21:12
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

Erről mindig egy osztálytársnőm jut eszembe. Egy dolog, hogy gyönyörű vékony volt, szinte már kisfiúsan-modellesen vékony, és az még nem is volt baj, hogy tele volt akneheggel az arca, de úgy viselkedett - erre jobb szó nincs - mint egy cigány. Nem volt az, de nagy pofája volt, beszólogatott, röpködtek a szájából a "dikek" meg a "gyáge€ik", és minden fiú fogdosta a fenekét.

Felnőtt férfiakat is befolyásolja, hogy mit gondolnak a haverok, a fiúkat még inkább.

2015. okt. 12. 22:45
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

"Felnőtt férfiakat is befolyásolja, hogy mit gondolnak a haverok, a fiúkat még inkább."

Igen sajnos ilyen világban élünk, a többséget igenis érdekli hogy mit lát a külvilág. A nők is szívesebben mondják hogy a pasim ilyen-olyan jól menő ügyvéd, vagy akármi, mint azt hogy kőműves vagy segédmunkás. Vagy jó mutogatni őket az irigykedő barátnőknek. De fordítva a barátnők is sokszor keverik a szart, és "irányítják" a hölgyeményeket, ha nem a nekik tetsző férfival van.

De ez van nálunk férfiaknál is. Saját magam tapasztalom, hogy ha csinos barátnőm van, akkor "büszkén" megyek végig az utcán, és jól esik hogy mások utána néznek, meg elismerően tekintenek ránk. Főleg hogy nem vagyok egy jóképű srác, és marha sok önbizalmat tud adni, hogy "megszereztem" egy csinos, dögös lányt.

És ha a duci lányokat nézem, nagyon sokukkal ugyanaz a baj, mint a ronda pasikkal. Ki vannak éhezve a szeretetre, 2 szót váltasz vele, már a nyakadba ugrana, és nincs meg az a "meghódítom" érzés, mert kb ő akaszkodik az ember nyakába. Ehhez hozzájön a nem túl előnyös külseje, és a "közvélemény" akitől nem azt hallod vissza, hogy "micsoda csaja van" hanem hogy na ez se talált jobbat.

Sajnos ugyanaz a sorsa a mai világban a kövér lányoknak mint a ronda pasiknak, ha ismerkedni akarnak akkor mindenki semmibe veszi őket, jönnek a "mit akar ez itt" lekezelő viselkedéssel, és ennyi jut nekik.

2015. okt. 12. 23:49
 13/26 anonim ***** válasza:
54%
Milyen magas és hány kiló vagy, kérdező? Csak azért kérdezem, mert sok mindenkinek teljesen kótyagos elképzelése van arról, hogy mit is nevezünk kövérnek valójában.
2015. okt. 13. 00:14
 14/26 anonim ***** válasza:
51%
De én ezt a "büszke vagyok arra, ahogy kinéz" dolgot azért nem értem, mert ha valaki tényleg szép, azért nem tett semmit. Tehát kb. annyit ér, mintha arra lennél büszke, hogy emésztenek a belei. Ha megdicsérik a barátnődet, hogy milyen kedves, milyen okos, mennyi mindent elért a munkájában, az már valami. Az tényleg neki szól.
2015. okt. 13. 00:24
 15/26 anonim ***** válasza:
58%
Nem a "kinézetére" vagyok büszke, hanem ha lehet így mondani magamra, azért mert olyan lányt tudtam meghódítani, aki 1000 másik férfit is megkaphatna, mégis velem van. Főleg hogy mint írtam, nem vagyok egy jóképű srác, ami rányomta a bélyegét a fiatalkoromra is. És jó megmutatni másoknak, akik leszóltak hogy "nekem több, szebb, jobb van".
2015. okt. 13. 00:37
 16/26 anonim ***** válasza:
64%

Na de akkor ez pont azoknak az embereknek szól, akiknek a véleményére nem kellene adni. Ez olyan, mintha egy babát szórakoztatnál; azon is nevet, ha rázod a kulcscsomódat előtte, nem kihívás.

Azt meg nem tudhatod, hogy aki szembejön, nem azt gondolja, hogy "de gyönyörű nő, biztos csak a pénzéért van a pasival, mert jobbat is találhatott volna".

Nekem gyerekkorom óta olyan barátnőim vannak, akikkel nem szégyelljük egymás előtt, akit szeretünk. Ha egy barátnőm beszólna, hogy ronda a pasim, besértődnék, és nem szólnék hozzá, míg bocsánatot nem kér. Ami lehet, hogy gyerekes, de olyat soha nem tennék, hogy becsicskuljak valakinek, aki bánt és sérteget.

2015. okt. 13. 01:25
 17/26 anonim ***** válasza:

azért nem mind1, hogy valaki husis (tehát van rajta mit fogni, de jó alakja van), vagy kövér (nagyon zsíros, nincs jó alakja)...

nekem pl a nőiesen telt alak tetszik (van rajta mit fogni, de vannak határok!), pl a nagy fenék szerintem lehet vonzó, de mértékkel!

És szerintem ezt így egyértelműen nem lehet kijelenteni, mert sok "csúnya vékony lány" van egyedül és sok "kövér lánynak" van barátja...

főleg ha bájos az arca, tud mosolyogni és nem "kövér vagyok, nem kellek senkinek" besavanyodott arcot vág...

22F

2015. okt. 13. 08:10
 18/26 anonim ***** válasza:
57%

en szemely szerint szivesebben kezdenek egy csunyacska, de vekony, jo alaku lannyal, mint egy szep arcu koverrel.

egyszeruen taszit a koverseg, taszit a gondolat hogy hozzaerjek a zsiros, puha, folyos testehez, hogy lassam kozelrol a vastag sonkait, a hajredoket a hasan. Undorito ahogy lihegnek amikor felmasznak a lepcson, meg a folyamatos eros testszaguk mivel izzadnak szerencsetlenek mar attol is ha begepelnek egy mondatot a telefonjukba.

Meg igy is futkos a hatamon a hideg hogy leirom..

A kover noket messzirol elkerulom. Amugy is hulla igenytelennek tartom ha valaki kover, mert az ellen lehet tenni, nem kell annyit zabalni (es most ne gyere azzal hogy hormonok meg betegseg, hulyeseg).

Nekem amugy is gyakran tetszeni szoktak az erdekes arcu, masok altal csunyanak mondott lanyok, ha vekony is (es esetleg sportos, magas) akkor biztosan erdekel.

ezt a dumat meg "sok ferfinak tetszenek a kover nok" nyugodtan elfelejthetitek, nagyon nem igy van, ezer ferfibol jo ha egynek tetszik.

2015. okt. 13. 08:54
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

Az mért van, hogy egy régi haveromnak voltak szép barátnői, vékonyak, szép arcúak, kedvesek, aztán a gyerek valahogy mindegyikkel szakított és összejött egy dagadt rozmárral, aki még kopasz is volt. Gyorsan elvette feleségül, majd elkezdtek gyerekeket gyártani.

3 gyerekük van, de olyan retard képűek, hogy Spártában az ilyeneket ledobták volna a hegyről.

2015. okt. 13. 10:29
 20/26 Darwel válasza:
75%
Azért mert tinik vagytok , és hülyeségeken aggódtok. Pár év és elmúlik ez a felfogás, rájössz,hogy a pasiknak ugyanúgy tetszenek a molett telt lányok mint a vékonyak. Alapjában az összhatás számít és a stilus a lényeg,nem a kilók :)
2015. okt. 13. 23:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!