Nem bírom elviselni már. Mit tegyek?
30 éves nő vagyok. A barátnőm is szintén, mindkettőneknek van gyereke, ő elvált én férjnél vagyok.
A problémám az volna, hogy egyszerűen nem lehet vele normálisan elbeszélgetni semmiről. Olyan gondolkodása van, mintha megragadt volna egy 16 éves kamasz szintjén, aki folyton lázad minden ellen.
Nem foglalkozik úgy semmivel igazán, olykor a gyerekével is nagyon csúnyán beszél, veszekszik, összevissza pasizik, bulizni jár, ha éppen rossz passzban van, akkor leissza magát és 2 napig nem hallok felőle, annyira kiüti magát.
Pár hete azt vettem észre, hogy ezek a beszégetések, amik zajlnak köztünk már -részemről- szó szerint kínzások. komolyan, mintha egy tinivel beszélgetnék.
Más téma nincs, csak a pasik minden formában (szemetek, vagy hogy éppen ki az aki tetszik neki, de hiába próbálkozik, a férfi nem akar többet szexnél) vagy egyéb hasaonló témák , amik általában már 30 éves korra lecsiszolódnak.
Nem tudom mi ez, rossz barát volnék? Egyszerűen katasztrófa az egész személyisége mióta elvált, nem tudok vele lépést tartani, mert pl a gyerekekről, munkáról, vagy egyéb értelmesebb dolgokról nem lehet vele hosszan beszélgetni. Mit kéne tennem?
Pl. beszélgess el vele erről, így, ahogy itt leírtad.
Hátha elgondolkodik rajta... Ha igazán jó barátnők vagytok, akkor nem sértődik meg rajta :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!