Már nem bírom elviselni, ami a munkahelyemen megy. Mit tegyek?
Nekem egy barátnőm nagyon profi a vendéglátásban fiatal kora ellenére. Épphogy dolgozott pár napot,a főnök dicsérte mindenki előtt,1 hét alatt magasabb posztra rakta.Gondolhatod,hogy ott mennyire voltak rá irigyek,hogy bemegy egy kis fiatal csajszi és kb lesöpör mindenkit :D Barátnőm ott hagyta őket,de csak mert nem fizették meg rendesen és folyamatosan 16 óráznia kellett.
De amúgy a társaság miatt is annyira megutálhatja az ember a munkahelyét,hogy az hihetetlen. Én szobalányként dolgoztam tavaly,ott milyen undorítóan viselkedtek.Mondom én ide az életbe be nem illeszkedek 1 hét után ott hagytam őket, persze itt is inkább a pénz miatt nem érte meg sokat dolgozni,bejárni,de a társaság is rárakott egy jó nagy lapáttal!
Hagyd ott keress másikat,az nem jó ha idegileg tönkre mész.
én vendéglőben voltam kisegítő, hát ott olyan balf**z emberek vannak, h nem igaz, kb. lefejeltem volna onnan némelyiket, de inkább visszaszólogattam, mondjuk én nem is féltettem az állásomat, én nem ezt tanultam szerencsére, de jó volt kipróbálni, h milyen dolgozni ilyen értelmes emberek között. :)
szerencsére volt azért ott is jófej, persze, azok nők voltak, s újak is, szóval azóta már lehet, h ők is beálltak a sorba, s olyan pletykás, káromkodós egyének lettek, mint a többiek.
Én sose fogok rájönni miért kell az embereknek ellenségesen viselkedni a másikkal, hogy ha már új "préda". Nem tudom mi lesz, ha ez a sok idős dolgozó kiöregszik és elhúz nyugdíjba... Akkor? Megint vmi közel a nyugdíjhoz valót kell keresni, mert az már úgyse árthat?
Annyi fiatal van, aki dolgozna, de nem tud, szerencsétleneket kiutálják, mert még nem profik... Sok hülye... már bocsánat (tisztelet a kivételnek).
Többségetek a felmondást tartja ésszerűbbnek, és most már én is nagyon úgy gondolom, hogy ez a következő lépés. Így tényleg nem lehet bírni hosszabb távon, eddig tartott.
Mérlegelj azért, igyekezz keresni másik helyet, és ha van, akkor lépd meg, főleg, ha ezen sok múlik neked.
Nekem nem sok múlt, mert nem is azt tanultam, de pozitív volt, h kipróbáltam, mert rájöttem, h jó, h nem ezt a szakmát választottam. Kegyetlen rossz, bár biztos van olyan hely, ahol nem annyira.
Szóval lehet, h jobb még kicsit nyelni, de nem ismerem a helyzetedet, így nehéz megmondani, h mi a jó lépés.
Sok sikert, akárhogy is döntesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!