Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Fáj a lelkem. Végtelenül...

Fáj a lelkem. Végtelenül egyedül vagyok. Hogyan lehetne feloldani a magányomat?

Figyelt kérdés

2015. aug. 24. 18:47
 1/8 anonim ***** válasza:
20%
Dugj.
2015. aug. 24. 19:08
 2/8 anonim ***** válasza:
Meg kell hozzá találnod a kulcsot :)
2015. aug. 24. 19:32
 3/8 anonim ***** válasza:
Ki/mi miatt fáj?
2015. aug. 24. 19:52
 4/8 A kérdező kommentje:
Azért fáj, mert meleg vagyok, de ezt mindenki előtt titkolnom kell, és már nagyon belefáradtam abba, hogy állandó hazugságban kell leélni az életem.
2015. aug. 24. 20:23
 5/8 anonim ***** válasza:
45%

Nem kell titokban tartanod! A yaoisták kimondottan rajonganak a melegekért, és elolvadnak, ha két srácot kézen fogva sétálni látnak az utcán. Szerintem az nem ember, akiemiatt elítél valakit. Én csak a rrasszista gyökereket ítélem el. Ne foglalkozz velük, köpj rájuk és mutasd meg nekik, hogy milyen boldogok vagytok együtt a pároddal. :)

14/L

2015. aug. 24. 21:14
 6/8 A kérdező kommentje:
De nekem párom sincs. Senkim sincs.
2015. aug. 24. 23:05
 7/8 anonim ***** válasza:
Miért is kell eltitkolnod? Rengetegen vállalják már, hogy melegek.
2015. aug. 25. 01:06
 8/8 anonim ***** válasza:
75%
Én azt tudom tanácsolni, hogy találj valamit amiben örömöt lelsz, amit szívesen csinálsz. Fektesd az energiád abba. Én pl. a munkámba menekültem mindig amikor elkeseredtem. Persze tudom, ez nem megoldás, de kialakítottam magamnak egy világot, amiben boldogan elvoltam, a külvilág nélkül. Terveket szőttem, céljaim voltak amikért minden nap tettem, és így azt vettem észre, hogy kb 2 év alatt teljesen megváltozott az életem. Olyan dolgok valósultak meg, amikről azt hittem lehetetlen. Gondolkozz el azon, mi kellene ahhoz, hogy boldog légy. Mi hiányzik hozzá. Ha pl. el mernéd mondani a családodnak hogy meleg vagy abban az esetben ha független lennél tőlük anyagilag, saját életed lenne, akkor kezd el azért tenni. Ez csak egy példa, meg persze attól is függ, hány éve vagy. A te életeden csak te tudsz változtatni. Ha nem tudod hogyan kell, keresd az utad, a lehetőségeket, és előbb vagy utóbb megnyílnak előtted az ajtók.
2015. aug. 25. 01:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!