Akiknek nincsenek se haverjaik se barátaik azok mit csinálnak ilyenkor egyedül?
Figyelt kérdés
Van értelme az életnek ha állandóan unatkozol és minden nap ugyanazt csinálod?2015. aug. 22. 12:56
11/15 A kérdező kommentje:
:-D
2015. aug. 22. 14:34
12/15 anonim válasza:
Mondjuk sportolhatnál. Egyrészt leadsz pár kg-ot, másrészt mozogsz és elfáradsz, harmadrészt nem hülyeségekkel foglalkozol, mint a sógorod hülyeségei.
13/15 anonim válasza:
Internet, TV, kerékpározás, olvasás, céltalan csavargás, a munkámon való agyalás.
Az életnek eleve nincs értelme, ezért próbálunk célt adni neki. Én pl.: munkamániássá váltam és nagyon sokszor üres állapotomban - vagy épp valamelyik hobbim közben is - azon agyalok.
14/15 anonim válasza:
Jo egyedul is,ha ugy tudod kitolteni az idot,hogy szorakoztato legyen a szamodra.Ha pedig mar felvetodik,hogy egyedul vagy,unatkozol es nem jo igy,akkor ilyenkor tessék alkalmat keriteni társas esemenyre is... De egyet nem ertek,ha gyerekkel vagy,ot nem kell elvinni jatszoterre,jatszohazba,vagy kulonbozo programokra? Ott aztan akarva akaratlanul is csak beszelgetni kezd az ember az anyukakkal stb,..
15/15 anonim válasza:
Én 1 éve döglök itthon,(nem találok munkát)
Hébe hóba 1-2 havonta elmegyek buliba haverokkal bebaszni azt kész.
Amúgy meg egész nap gépezek. :(
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!