Nektek hiányozni fog az általános iskola? Többi lent!
Figyelt kérdés
Elnézést ha rossz kategóriába írtam!!! Tudom korán van még a ballagásról beszélni de nagyon hiányozni fog az iskola. A közösség pedig nincs is legjobb barátnőm ott de mégis! Az új osztálytól nem félek nagyon könnyen barátkozom. Csak mégis! Igen tudom ilyen bolond kérdést még senki se tett fel. Nektek is hiányzik vagy hiányozni fog? Milyen lessz ha nem lessz jó a közösség 9.ben? Nagyon félek attól. Még csak most megyek 8.ba tudom van még idő. Gúnyolódó kérdéseket kérlek ne írjatok! Válast/válaszokat köszönöm!2015. aug. 17. 09:01
11/11 anonim válasza:
Az én általános iskolai osztálytársaimból semmi sem lett, háromnegyedüknek csupán 8 általánosuk maradt. Szégyen gyalázat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!