Nektek hiányozni fog az általános iskola? Többi lent!
Én is azt hittem, hogy hiányozni fog, de egyáltalán nem hiányzik. A gimi végén azt hittem, az majd nagyon fog hiányozni, hogy bizony minden barátság megmarad... Hát, már a gimi sem hiányzik és a "Nagy barátságok" és megszakadtak. (kivéve, ha valaki egy településen lakik még most is, úgy könnyű tartani)
Bárhova mész, mindig lesznek új barátok és új ismerősök. Az iskolai emlékek pedig távoliak lesznek.
Mi egyetemen próbáltuk tartani a gimis barátságokat, s bár nem vagyunk rosszban, nem mondanám már igazi barátságnak. Másik országban vagy városban tanulunk, más időpontokban vagyunk szabadok.. valaki dolgozik, valaki nem.
Nem szabad azon görcsölni, hogy mennyire fog neked hiányozni ez meg az. Ez csak megszokás.
Gimiben új barátaid lesznek, ahogy az egyetemen is, majd új barátokra lelsz a párod ismerőseiben, a munkahelyeden, a gyerekeid szüleiben... és sorolhatnám. Mindig azok lesznek a legközelebbi barátaid, akikkel egy körökben mozogsz.
(persze, vannak kivételek, akiknek megvannak a gyerekkori barátaik, de ők nagyon szerencsések ésa ritka kivételek. Olyan barátság, mint amik az amerikai filmekben vannak, nagyon ritka, vagy egyáltalán nincs) A legtöbb ember irigy, és ahol lehet, átlép rajtad. (Sajnos tapasztaltam már ezt a (volt) "legjobb" barátnőmnél is. Az embereket mindig az érdekeik vezérlik.
23/L
* a gyerekeid barátainak a szüleiben :)
(mert a gyerekeid szülei te vagy meg a párod :D)
én 2012-ben ballagtam általános suliból és úgy akkor úgy gondoltam, hogy egyáltalán nem fog hiányozni.
Ámbár elkezdtem a 9-et és rájöttem, hogy mégis hiányzik pedig állandóan gúnyoltak, bár igaz volt egy-két jó barátnőm is aki máshova jelentkezett... de legfőkképp a tanáraimat hiányoltam, mert már úgy megszoktam őket...
Hát beletelt két-három hónapba még ez az érzés elillant belőlem.
( igazából az volt szerintem ami kiváltotta belőlem, hogy eltűnt ez az érzés, hogy visszalátogattam pár barátommal a régi sulimba, és valahogy azt éreztem, hogy már nem vagyok ide való)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!