Miért csinálják ezt a fiúk?
Figyelt kérdés
Ugye van egy barátnőm, és jóban vagyunk(nagyon), a fiúk az osztályban egyfolytában le**bancoznak, meg leku**nak minket meg a többi lányt, de minket többször(közben nem is vagyunk azok)...A Barátnőmön összevesztek, hogy a 3 fiú közül ki b***a meg és hol, miközben a barátnőm nem is tudott róla!meg egy másik nagyon jó barátnőm szerint velem is ezt csinálták.meg egyszer elmentem egy cicás nylon harisnyába suliba és egy fiú Aki SZERELMES BELÉM!!! lek**vázott(közben csak a fiúk szerint vagyunk azok :/ miért csinálják ezt?közbe nem vagyunk csúnyák2015. aug. 14. 14:33
2/6 A kérdező kommentje:
12/L, ő is 12/L
2015. aug. 14. 14:43
3/6 anonim válasza:
Hát ez fergeteges :'D
Nézz a tükörbe és tedd fel a kérdést újra!
Nekem ez szokott segíteni. De nem árt ha van egy őszinte barátod/barátnőd.
4/6 A kérdező kommentje:
tudod, nem tartom magam ri***nak, és a barátnőim is megmondták, hogy nem vagyok az,de a fiúk ezt nem így látják
2015. aug. 14. 14:56
5/6 anonim válasza:
Kb 12 éves srácoktól mit vársz??????
6/6 anonim válasza:
Ezek az idióták azt hiszik ez a menő. Reméld, hogy majd kinövik. Addig nézz rájuk úgy minden egyes alkalommal mintha megakarnád ölni őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!